2777
2789
عنوان

دختر خالم کلاس نهمه

175 بازدید | 15 پست

از من پرسید چجوری ریاضی مو بالا بگیرم منم الکی گفتم اول اونایی که نمیدونی رو بخون واییی آبروم رفت الان اومده میگه بعدش چی منم گفتم فعلا بخون چی بگم بهش بیاید د تروخدا یه کمکی کنید 

اگه بگم نمیدونم آبرومو میبرن میرن به همه میگن فلانی بلد نیست فلانی پول داده مدرک گرفته😭

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول اونایی ک نمیدونی رو کامل یاد بگیر 

بعد یه سری سوال از تمرین های درست حل کن 

اگ کتاب تست داری چن تا بزن یا تست آنلاین تو گوشی بزن 

نمونه سوال بگیر حل کن 

اگ هم کلاسیات اوکین باهاشون تمرین کن 

جزوه رنگی بنویس 

اینارو بگو 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بگو نمونه سوال زیاد حل کن هر جا مشکل داشتی برو فیلم از گوگل ببین 

کمک درسی مثل ماجرای من و درسام هم خیلی خوبه 

یه کتاب آبی بود برای ریاضی اسمش یادم نیست اونم سوالای خوبی داشت 

مگه گفتن یا بلد بودن روش درس خوندن به مدرک و ایناست!!!!!!بگو باید روش خودت رو پیدا کنی من نمیتونم به ...

یبار پسر خالم که هفتم بود پرسید همینو گفتم رفتن به همه گفتن این پول داده مدرک گرفته اون موقع تا یکسال قطع رابطه بودیم😐

مدرک چی مگه شغلتون چیه؟ من ریاضی نهم ۲۰ گرفتم خرداد خیلی هم ضعیف بودم فقط تمرین ها و سوالات خوده کتا ...

من تجربی هستم برای پزشکی دارم میخونم🙂

یبار پسر خالم که هفتم بود پرسید همینو گفتم رفتن به همه گفتن این پول داده مدرک گرفته اون موقع تا یکسا ...

چه مسخره به اونا چه مربوطه که شما چه مدرکی دارید مگه با پخش کردن این موضوع چیزی بهشون میرسه..حسودن

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

چه مسخره به اونا چه مربوطه که شما چه مدرکی دارید مگه با پخش کردن این موضوع چیزی بهشون میرسه..حسودن

خیلی  خدا کنه یبار قطع رابطه کنن دیگه نیان سمتمون خیلی بشدت حسودن