2777
2789
هیچکدام ازغریبه بگیریدمن فامیلی ازدواج کردم هم خودم هم پدرومادرم بشدت پشیمونن چون نمیتونن حرفی بزنن ...

غریبه خیلی خوبه از این جهت قطع رابطه و زنگ نزدو و نرفتن و..... راحت جواب دادن 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم والا.بنظرت شرایط کدوم یکیشون بهتره

عزیزم فامیل شما هست.مثلا شما با یه فامیل صمیمی ترید و راحتترید .اگه یه بار سر زده اومده ناراحت نمیشید.تو این سالها باید اینو فهمیده باشید.داداشتون بچه چندم تو خانواده هست؟

هدفم رسیدن به عشق واقعی است

راستی برادر خودتون چقد اموال دارن؟؟

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
احساس میکنم خونسرد هستید و یکم احساسی دلتون زیاد میگیره شبا گاهی ناراحت میشید از زندگیتون زیاد راضی ...

میشه برای منم بگی؟

شوهرم آشتی میکنه؟

بچم به سلامت بدنیا میاد؟

زندگیمون چی میشه؟

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
۳هکتارزمینم ثروته اخه؟! 😂

۳ هکتارزمین اگه خودتون کشت کنید

سالی پونصد تومن درامد داره

اجاره هم حدود دویست سیصد

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
۳ هکتارزمین اگه خودتون کشت کنیدسالی پونصد تومن درامد دارهاجاره هم حدود دویست سیصد

بستگی داره فامیل ما سه هکتارتوبجنورد داره پنبه کشت میکنن سالی بزوراگه همش باهم۸٠تومن براشون بصرفه

دیگه وقتشه بری...