2777
2789

اگه عشق ثابتی که دوستش داشتیم و عشق اول هم بوده باشه با عشقی ک الان باهاش تو رابطه هستیم ببینیم  دارن سر تو دعوا میکنن معنیش چی میتونه باشه؟حتی وقتی میدونی تو دنیای واقعی همون عشق اولت میخواد بهت برگرده 

تند تند رل نزنید

داش خیلی سال بعد دعوا هم منتظرش بودم برنگشت این طرفی هم که باهاشم میخوام باهاش ازدواج کنم تند تند چیییی من پوستم کنده شد تا اون فردو بخوام بزارم کنار الانم با دیدن این خواب خیلی حالم بد شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داش خیلی سال بعد دعوا هم منتظرش بودم برنگشت این طرفی هم که باهاشم میخوام باهاش ازدواج کنم تند تند چی ...

خوابه دیگه

جدیش نگیر

اونی هم که رفته رفته دیگه

عشق اول چیه بابا

بدترین اشتباه برگشت ب ی رابطه تموم شده هس

کسی که رفته مرده تموم شده

تمومش کن اسمش تو ذهنت نیار

چه برسه که مثلا شماره چیزیش نگهداری ببینی پیگیر هس یانه

اگر این دومی بهت توجه میکنه احترام میذارع واقعا میخوادت این میشه عشق اول و اخر

تند تند رل نزنید

🥲اون عشق ثابت هم که میگم فامیل بوده از اول وقتی بچه بودیم تعیین کرده بودن اینا باید بعدا باهم ازدواج کنن ولی ی سری بحثا بین من و اون فرد پیش اومد و من باز سال ها منتظرش بودم با اینکه خانوادش بهش میگفتن باید این دختر رو بگیری منم دیگ طاقت همچین چیزی نداشتم سعی کردم فراموش نم تا ی فرد جدیدی وارد زندگیم شد

خوابه دیگهجدیش نگیراونی هم که رفته رفته دیگهعشق اول چیه بابابدترین اشتباه برگشت ب ی رابطه تموم شده ه ...

درسته منم با حرفات موافقم ولی حال آدم بد میشه نه بابا هیچی ازش ندارم فقط فامیلمون گاه گاهی همش میخاد دوباره مثل قبل باشیم منم خیلی حالم بد میشه با اخم  و اینا جوابش رو میدم با اینکه میدونه این فرد تو زندگیم وجود داره ولی با ی حسرتی همش نگاهم میکنه 

خدایی این فردی که باهاشم خیلی خوبه هست خارج و پشتوانه ای برا پیشرفت منه تو کارا خیلی کمکم میکنه 

و کلا تو واقعیت این دو تا از هم بدشون میاد 

من از این میترسم نکنه واقعی بشه اون خوابم

هنو به نفر قبلی میگی عشق ثابت ؟وقتی خیلی گذشته به قول خودت تونستی فراموش کنیالان میخوای ازدواج کنی د ...

خب چی چی بهش میگن آره همون غریبه من فقط از اسمی ک رو اینطور افراد میزارن استفاده کردم وگرنه اصلا برام مهم نیستش 

خانواده همین کلی هنوز دورمون میگیرن با اینکه میدونن من قراره با این شخص که تو زندگیمه ازدواج کنم ول کن نیستن