2777
2789

من یه خواهر دارم که به خودش زیاد نمیرسه مثلا به پوستش نمیرسه همش آرایش رو آرایش.آدمی ام نیست که هرروز روتین داشته باشه.بعد اونروز گفت رفتم بیرون یکی از آشناها گفت فلان کرم رو بزن گفتم خب به من میگفتی بت معرفی میکردم دیدم خودت مایل نیستی.رفتم براش خریدم.مال خودم تموم شده بود برا خودم نخریدم. گفت آره این خوبه رو پوست میشینه.بعد بش گفتم موهات خشکه چرا ماسک نمیزنی اینم بگم خودش شاغله ولی اصلاپیش من چیزی نمیگه درباره کارش فکرمیکنه چشش میزنم گفت چه ماسکی؟براش معرفی کردم گفتم منم باید فلان چیزو بخرم گفت براچیته نمیخواد.مثلا گفتم کتاب بخرم گفت کتاب برای چیته به درد نمیخوره.اینو بگم که من کتاب میخرم درسته دیر میخونم اما میخونم. الان جوری شده هروسیله آرایشی بهداشتی بخرم دقیقا عین همونو میخره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون ازم بزرگتره 9 سالاون متاهل من مجردم

خواهرا معمولا با هم در رقابتن 

بنظرم روی جنبه های مثبت خواهرت تمرکز کن و دوسش داشته باش چون خیلیا مثل من هستن که خواهر ندارن

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

آره واقعا. منم همینو حس میکنم. چرا من اینجوری نیستم. دوس داره هرچیزی که دارم مال خودش بشه. خب خودش ه ...

بعضیا دلشون گنده س مثل شما 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.