2777
2789

اگه بچه اتون تا سن 25 سالگی همش بی احترامی کنه و داد و فریاد و توهین و تا حدودی خود شما هم مقصر باشین و همین طور باباش .

اگه معذرت بخواد میبخشینش؟ 

اگه بهتون بگه ازت بدم میاد و نمی‌خوام دیگه صداتو بشنوم ؟

اگه باهاش حرف بزنید جوابتون رو نده؟

چیکار کنه قلبا ازش راضی میشین؟

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

پدر مادر گذشته رو زود فراموش میکنه همینکه بچه معذرت بخواد و رفتارشو اصلاح کنه دیگه تمومه 

خیلی سخته خیلی سخته پدر مادرت رفتاری کنن که دیوونت کنن ولی تو با بدرفتاری جواب ندی اینو کاملا درک میکنم 

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم نوجوونم  و گاهی وقتا خیلی پرخاشگر میشم حرفایی که میزنم از ته دلم نیست و دوباره پشیمون میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم دلم نمیخواد کسی بهم دستور بده و... 

ولی شما باید با ی مشاور خانواده  مشورت کنید تا چطور با بچتون رفتار کنید تا نزارید همیشه این اخلاق سرش بمونه 

سعی کنید درکش کنید ، با در دوستی وارد شید 

باهاش دعوا نکنید وقتی پرخاشگر بلکه آروم و ملایم رفتار کنید و حرف بزنید به نظراتش احترام بذارید ولی نذارید به بیراهه کشیده شه 

منم بعضی موقعه ها حرفایی  میزنم حرفایی  که از ته دلم نیستش  و از روی عصبانیت به زبون میارم و بعدشم ناراحت میشم اما غرورم اجازه عذر خواهی نمیده

مامانا زود می‌بخشند. برو بگو غلط کردم. ببخشید

اره ولی بقیه بچه ها خواهر برادرامم ازم یاد گرفتن و بی احترامی میکنن

من خودم نوجوونم و گاهی وقتا خیلی پرخاشگر میشم حرفایی که میزنم از ته دلم نیست و دوباره پشیمون میشم ن ...

شما نوجوونی من ۲۵ سالمه خیر سرم 

من خودم نوجوونم و گاهی وقتا خیلی پرخاشگر میشم حرفایی که میزنم از ته دلم نیست و دوباره پشیمون میشم ن ...

منم نمیتونم عذر خواهی کنم اه خیلی بده 

منم نمیتونم عذر خواهی کنم اه خیلی بده

اها فکر کردم مامانته
ببین نمی تونی عذر خواهی کنی نکن
برو بغلش کن چند دیقه همینجوری تو بغلش بمون  
داداش منم بعد دانشگاهش یه اتفاقی براش افتاد همش پرخاشگر بود مامانمم میدونست از ته دل نیست مثلا الان دعوا مبکردن 2 دیقه بعد بغل هم بودن 5 دیقه بعد داشتن درباره مسائل روز حرف میزدن