همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیالپردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌ مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده. اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱) از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه. خدانگهدار .
نه عزیزم ۲ سال آخر میگیره که طرح هست و ماهی ۲ نیم میگیرهبعدش هم که پزشک عمومی میشه ماهی ۲۰ تومن میگی ...
ن بابا داییم تازه طرحش تموم شده دوجا کار میکنه سر جمع ۴۵ میگیره
اطلا کسی مطب نمیره مگه دکترای عمومی با سابقه
کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیالپردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌ مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده. اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱) از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه. خدانگهدار .