2777
2789
عنوان

پسری که خوشش میاد ازت

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 20 پست
ببین میتونم بگم در ۹۰ درصد مواقع اگه پسری بخوادت نمیزاره به عشقش شک کنی. خودتو جای پسرا بزار، برای ا ...

یجورایی رئیسمونه خیلی سعی میکرد باهام حرف بزنه من یکم دو به شک بودم خیلی رو ندادم

فازشون چیه ! وا!

معلوم نیست گاهی به بعصیا پیام میدن از اقوام یا همکاران بعد پیش بقیه میگن فلان به من نخ میده عاشقمه یا هزار تا بلوف دیگه

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یجورایی رئیسمونه خیلی سعی میکرد باهام حرف بزنه من یکم دو به شک بودم خیلی رو ندادم

حالا فعلا چیزی نگو معمولی باش بد اخلاق هم نباش خیلی هم رو نده 

اگر واقعا بخوادت بوزم پا پیش میزاره وگرنه که هیچ 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

معلوم نیست گاهی به بعصیا پیام میدن از اقوام یا همکاران بعد پیش بقیه میگن فلان به من نخ میده عاشقمه ی ...

عقده دارن ولی این همچین آدمی نمیخوره باشه 

با دست پس میرزنه با پا پیش میکشه انگار تو رابطست از منم خوشش میاد من یه همچین حسی دارم

عقده دارن ولی این همچین آدمی نمیخوره باشه با دست پس میرزنه با پا پیش میکشه انگار تو رابطست از منم خو ...

ببین خودت بهتر میدونی و تو طرایط هستی ولی حس من میگه پسرای اینجوری هدفشون تو رابطه رفتن و ازدواج نیست. حد اقل نه اون کسی که باهاش اینجوری رفتار میکنن.

بازم شما همکارید وقت زیاد داری بهش وقت بده و زیر نظر بگیرش ببین چیکار میکنه عموما آدما در طی زمان خودشونو نشون میدن

ببین خودت بهتر میدونی و تو طرایط هستی ولی حس من میگه پسرای اینجوری هدفشون تو رابطه رفتن و ازدواج نیس ...

ازدواج که خودمم بهش فکر نمیکنم فعلأ دوستی خوب و آروم میخوام حوصله ی تنش ندارم اصن