2777
2789
عنوان

اینو تو جیب شوهرم پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر ما آنقدر کوچیکه آزمایش های غربالگری بارداری رو حتی انجام نمیدن چه برسه به اینا

ببرتهران یا شهر بزرگی یا مرکز استان که نزدیکتونه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

آره دقیقا می‌تونه یکمشو خالی کنه بعد دوباره ببنده کپسولو

دقیقا

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

دربیار مواد داخلشو بردار برای خودت

در میارم موادش رو میریزم دور کپسول حالیش رو می‌زارم بمونه حالش جا بیاد تنها کاری که میتونم بکنم همینه

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند
در میارم موادش رو میریزم دور کپسول حالیش رو می‌زارم بمونه حالش جا بیاد تنها کاری که میتونم بکنم همین ...

شوهرت قبلا چیزی استفاده میکرده؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
در میارم موادش رو میریزم دور کپسول حالیش رو می‌زارم بمونه حالش جا بیاد تنها کاری که میتونم بکنم همین ...

🫤بردار بزای خودت سر فرصت ببر

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
ببرتهران یا شهر بزرگی یا مرکز استان که نزدیکتونه

نمیتونم برم شرایطش رو ندارم مگه میشه تنهایی بچه رو بردارم چند ساعت برم خارج شهر اصلا نشدنیه اما فکرم هم خیلی مشغول شده

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند
شهر ما آنقدر کوچیکه آزمایش های غربالگری بارداری رو حتی انجام نمیدن چه برسه به اینا

هرچی هست لطفاااا از امروز محتاط باش زیر نظرش بگیر چون بودن ی قرص تو جیب ی کم مشکوکه بخدا...احتمالا ازش بپرسی هم بگه مال دوستمه یا لاغریه و...ولی من جات باشم قطعا باور نمیکنم...

لطفا مواظب باش...

ببخش اگه ناراحتت کردم اینا رو طبق زندگی گذشتم و چیزایی ک برای خودم پیش اومده میگم...و خدایی دو دل هم بودم بهت بگم یا نه چون دوس ندارم ناراحت بشی

شوهرت قبلا چیزی استفاده میکرده؟

همیشه می‌گفت نه استفاده نمیکنم اما قبلاً هم چند بار قرص اینطوری دیده بودم 

خب میفهمه!!یه چیز جایگزین بریز داخلش

باید یه چیزی پودر کنم اما نمی‌خواد موقع خوردن داخلش رو باز کنه که

نریز دور بذار بمونه برات...ولی جایی بذار ک دست کسی بهش نرسه نکنه موادی چیزی باشه تورو خدا

هرچی هست لطفاااا از امروز محتاط باش زیر نظرش بگیر چون بودن ی قرص تو جیب ی کم مشکوکه بخدا...احتمالا ا ...

عزیزم تاپیک هام رو ببینی متوجه میشی من اینا دیگه برام سوسول بازیه دستش رو شده برام