2777
2789
عنوان

ازین رفتار آقایون اصلن خوشم نمیاد

104 بازدید | 10 پست

سری قبل که با یه آقا برای کاری در ارتباط بودم بعد از اولین همکاری پیام تشکر و قدردانی داد .کارش به جایی رسید که استیکر قلب می فرستاد. با اینکه هر دو متاهل هستیم. من دیگه جواب ندادم و جایی ببینمش انگار ندیدم و سلام نمیکنم

چند روز پیش با یک آقای دیگه که مسیول مستقیم من هست یه جلسه توجیهی داشتم یک ساعت توی اتاقشون بودم خیلی عادی بودیم .ایشون هم چند سال از من کوچک تر هستن. وقتی اومدم خونه دیدم پیام تشکر و قدردانی دادن. پیامش رو دیدم خیلی ناراحت شدم و جواب ندادم. کاش اینکارو نمیکرد. 

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

مشکلش چیه؟تشکر عادیه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلش چیه؟تشکر عادیه

با یه تشکر شروع میشه

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

هرپیام تشکر وقدردانی رو پای ابراز علاقه به خودت نزار طرف داره ادب و رعایت میکنه شما هم بی جواب نزار،حالا استیکر قلبم میزاره شما نزاری خودش متوجه میشد نمیخوای ادامه بدی

شما جوابشون رو خیلی کوتاه بدون استیکر و کاملا رسمی میدادین

من ناراحت نمیشدم بابت یه استیکر قلب ولی حد و حدودش رو واسش مشخص میکردم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
با یه تشکر شروع میشه

شما تشکرشون رو جواب بدید کافیه 

چیز دیگه هم بپرسن یا بگن تذکر میدید همین

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
هرپیام تشکر وقدردانی رو پای ابراز علاقه به خودت نزار طرف داره ادب و رعایت میکنه شما هم بی جواب نزار، ...

اگه بگه عزیزززی چطور

نرها همینن همه هیز عوضی

بلا نسبت

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!