2777
2789
عنوان

وزن کم جنین

106 بازدید | 19 پست

سلام من ۳۴هفته و ۳ روز باردارم هفته ۳۱رفتم سونو وزن بچه ۱۲۷۰ بود که خیلی کم لود بازم ۳۳ هفته و ۵ روز تکرار کردم شده بود ۱۶۵۰ که بازم سه هفته عقبه سونو داپلر دادم مقاومت شریان رحمی رو نشون داد ولی دکتر هیچ دارو یا توصیه ای نکرد چیکار کنم وزنش بالا بره 

من لگنم کوچیکه بچه هام بیشتر از ۲۹۰۰ تا ۳نمیشن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

استراحت 

گوشت کباب کن بخور 

مغزیجات 

تعداد وعده های غذایی را ببر بالا کم کم بخور 

اگه قند و فشار نداری رو غذاها روغن حیوانی بزن مثلا ماکارونی و برنج 

صبحانه صبح زود بخور 

ک مهمتر اینکه جنین از هفته ۳۳ به بعد هفته ای ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم اضافه میکنه که تا ۳۸ هفته وزن گل شما تقریبا به ۳ کیلو میرسه تا تولد که عالیه

الحمدلله رب العالمین ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استراحت گوشت کباب کن بخور مغزیجات تعداد وعده های غذایی را ببر بالا کم کم بخور اگه قند و فشار نداری ر ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه حداقل سه کیلو بشه ادم جرات بکنه بغلش کنه 

والا من بالای ۳ بشه کلاهمو میندازم هوا ولی سه هفته مونده فکر نکنم بیشتر از ۲/۵ بشه

میرسه عشقم

فقط اگر دیابت نداری که فک نکنم داشته باشی

حسابی تقویت کن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

میرسه عشقمفقط اگر دیابت نداری که فک نکنم داشته باشیحسابی تقویت کن

نه دیابت ندارم شکر خدا حسابی هم میخورم بازم میخوام برم پیش یه دکتر دیگه ببینم اون چی میگه

انشالله خدا از دهنت بشنوه حداقل سه کیلو بشه ادم جرات بکنه بغلش کنه

قطعا میشه فقط خواهش میکنم استرس نداشته باش مهم اینه سالم باشه وزنش کم هم باشه که نمیشه بعد از تولد میره بالا

الحمدلله رب العالمین ...
قطعا میشه فقط خواهش میکنم استرس نداشته باش مهم اینه سالم باشه وزنش کم هم باشه که نمیشه بعد از تولد م ...

اصلا وزنش مهم نیست برام همین که زودتر ختم بارداری ندن مهمه چون اگه وزنش ثابت بشه ختم میده و من نمیخوام زودتر دنیا بیاد ولی شکر خدا این بار بالا رفته بود انشالله دفعه بعدی برم بگه ۲ کیلو شده

اصلا وزنش مهم نیست برام همین که زودتر ختم بارداری ندن مهمه چون اگه وزنش ثابت بشه ختم میده و من نمیخو ...

قطعا میشه 

من ۳۲ هفته رفتم ۱۵۰۰ بود با این حساب شما هم کم نیستی 

الحمدلله رب العالمین ...
دنیا اومد چقدر بود

یه پودر ملیدی لید هست نمیدونم دقیق اسمشو معمولا به اونایی ک وزن بچشون کمه دو سه هفته آخر میدن بخورن از دکترت یا داروخانه بپرس بهت میگن چیه برلی وزن گیری

اگه دیابت نداری دلستر و بستنی هم زیاد بخور

یه پودر ملیدی لید هست نمیدونم دقیق اسمشو معمولا به اونایی ک وزن بچشون کمه دو سه هفته آخر میدن بخورن ...

گرفتم عزیزم تو اون فاصله دو تا سونو یه قوطی خوردم الانم یکی دیگرو داذم میخورم