2777
2789

من کلا بد بختم یه نوشته تو پرو فیلم میزارم داداشم منو مسخره میکنه همش باید تو خونه کار کنم مامانم میگه من از ۱۰ سالگی کار میکردم خواب اون برا سال ها پیش هست واسه ۳۰ ساله پیشه خواب الان من چیکار کنم بد بختم حق ندارم با دوستام برم بیرون همش باید حجابمو رعایت کنم هیچ آدمی هم منو درک نمی کنه حتا مامانم مامانم اصلا منو درک نمی کنه ودوست نداره خواب یعنی چی موقعیت های که مریض میشن میگه وای خستم کردی بابا من مریض شدم دارم درد میکشم تو خسته شدی؟ داداشم کلا منو مسخره میکنه از صبح تاشب یه چیزی هم بهش میگم مامانم میگه چقدر ور میزنی دعوا راه ننداز داداشم یه چیزی میگه خودشم عصبانی میشه بعد مامانم به من بد نگاه میکنه وا خواب یعنی چی من چیکار کنم که اون قهر کرده من فقط یه کلمه میگم بسته🤨😭😩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانتون برین پیش مشاور دبیرستان تون اگ الان محصل هستین  یا ببریدش پیش روحانی مسجد تا باهاش صحبت کنه خیلی تاثیر داره  ان‌شاءالله 

اینکه برادرتون بی ادبی میکنه مقصر  پدر و مادرتون هستن که بهش بادت ندادن با خواهرتون درست برخورد کن و احترامش رو حفظ کن  تا دراینده بتونی به همسرت هم احترام بزاری و احساس میکنم تو خانواده شما به مردها بیشتر بها داده میشه

خودتون هم کاری نکنین که باعث بشه برادرتون شما رو مسخره کنه  

محکم باشین ‌حجاب چیز زیبایی رعایت کردنش خیر داره براتون 

اینکه تو توخونه کار انجام میدی  و به مامانت کمک میکنی جای تحسین داره  الان خیلی دخترا از کار خونه فرار میکنن و به فکر  خوش گذرونی و درس و کار برلب خودشون هستن  

میتونین نوبتی کنین ی روز شما کارارو انجام بدین ی روز مامانتون که فشار روحی  و خستگی کار خونه  روی  شما نباشه و بتونین درس هم بخونین 

خوب گاهی هم برادرتون رو مامانتون بگه کمک کنه تا قدر کار کردن شما رو بدونه 

درس خوندن خوب دانشگاه رفتن خوب 

ولی اگ الان رفتارتون رو با مادرتون درست نکنین دیگ درست نمیشه حتی  اگه درس بخونین دانشگاه برین و ازدواج کنین

خیلی از دخترای نوجوون با خونواده مشکل دارن، خونه ما هم از این اتفاقا می افتاد. اما من دختر شنگول و خوش بینی بودم هیچی اذیتم نمی کرد

تاثیرشو توی روح و روانم گذاشته ها، اما به جز مثبت بودن راهی نداری. واسه خودت روتین زندگی تنظیم کن، ورزش و رسیدگی به پوست و مو، مطالعه، فیلم. خودتو سرگرم کن 

ضمنا به کار خونه حس منفی نداشته باش، اما با مادرت صحبت کن و بگو برادرتم باید یه سری مسئولیتا رو داشته باشه وگرنه حس بدی می‌گیری