2777
2789
قسمت دوم و اسپویل میکنی

وحید مرد بازیگرای جدید اضافه شدن اکیپ وحید برای فرزاد اینا شاخو شونه میکشن از همهههه مهمترررر داداش وحید فهمید کار فرزاد بوده بدتر اینه داداش وحید عاشق ابجی فرزاد دگ بقیش موند برای قسمت بعد

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وحید مرد بازیگرای جدید اضافه شدن اکیپ وحید برای فرزاد اینا شاخو شونه میکشن از همهههه مهمترررر داداش ...

میخوره فیلم قشنگی باشه😎

ولی حق وحید بود

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
میخوره فیلم قشنگی باشه😎ولی حق وحید بود

معرکس بنظرم کاش میدیدی عزاداریشونو برای وحید چقد عالی بازی کردن مقایسه کن با گردن زنی چقد مسخره بود اون ببین حتما این قسمتو عاشقش میشی

معرکس بنظرم کاش میدیدی عزاداریشونو برای وحید چقد عالی بازی کردن مقایسه کن با گردن زنی چقد مسخره بود ...

چشم حتما دانلود میکنم 

خدایی گردن زنی مضخرف بود همچینن زخم کاری 

حیف زخم کاری فصل۱ بقیه اش چرت بودن 

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
از این فیلم های بسته هست. من میگم کاش یکم از فیلم می‌گذشت بعد طرف می مرد. یهو قسمت اول یکی بمیره یه ...

بیش از حد برای مرگ وحید گریه کرد بقیه با اینکه ناراحت بودن ولی در حد نگار نه دگ زجه میزد نگار کلا حسم میگه از لجش با فرزاد بود نمیدونم دگ اره کاش وحید نمیمرد انقد زود اخه بازیگر نابلدیم نیس ولی در کل معلوم خوبه

بیش از حد برای مرگ وحید گریه کرد بقیه با اینکه ناراحت بودن ولی در حد نگار نه دگ زجه میزد نگار کلا حس ...

خوب حتما گذشتش رو هم نشون میده که وحید بازی کرده درضمن زجه زدن نگار به خاطر این بود که فرزاد قاتل شناخته میشه 

خوب حتما گذشتش رو هم نشون میده که وحید بازی کرده درضمن زجه زدن نگار به خاطر این بود که فرزاد قاتل شن ...

محال قسمتای بعد نشون میده