2777
2789
عنوان

یعنی تا اخر عمرم با کسی ک عاشقش نشدم بمونم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا سن شور و اشتیاقه این سن عالیه برای ازدواج

چه شورواشتیاقی عزیز؟ 

زودخسته میشن. 

به همین دلیله ازدواج تو سنای کم خیانتا زیادشده

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.
کلا اعتمادی ب پسرا ندارم😶

اوهوم به حرفای الکی پسرایی که بگن عاشقتن و هیچ مسئولیتی نخوان قبول کنن که باهات ازدواج کنن،هرگز اعتماد نکن.خوب راجع به خواستگارات که مردونه جلو اومدن،تحقیق کن،فکر کن و انتخاب درستی با توکل به خدای مهربون انجام بده و یه عمر خوب و خوش زندگی کن.عشقی که بعد از عقد و با همسر شرعی خودت بوجود بیادش توسط خداوند هستش و هرگز نمیمیره اما به این هوسهای خیابونی که خیلیها دچارش هستن و تا آخر عمر از سمت شیطان با اندوهش اذیت میشن توجه نکن!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ممنون عزیزم ❤️

خوشبخت باشی گل نازم❤️🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اره چون نیاز دارم دیگ واقعا یا باید نودمو بندازم تو ازدواج یا عشق و عاشقی پوچ

بنداز تو ازدواج هیچ وقت پشیمون نمیشی

اصلا برقرار کردن رابطه با پسرا تهش پشیمونیه مگه اینکه طرف خیلی آدم حسابی و خانواده خوبی داشته باشه تهش به ازدواج ختم شه که اونم باز کمه 

دست دست نکن خوشبخت شی الهی😁🌹

چه شورواشتیاقی عزیز؟ زودخسته میشن. به همین دلیله ازدواج تو سنای کم خیانتا زیادشده

شور و اشتیاق برای زندگی و سر زنده بودن تا ی سنی ادامه داره 

بعدم اون کسایی که میگی توی سن کم ازدواج میکنن و خیانت تهش میشه پونزده ساله هان تازه اونم خیلی کم پیش میاد بعضیا زود عاقل میشن الان این خانم کاملا از آب و گل در اومده ۲۳سال سن خیلی خوبیه 

این نسخه ها همگانی نیستن که برای همه بپیچیم😊😊🤗