2777
2789

بعضی روزا پوستم خوبه بدون هیچ جوشی 

ولی یهو صدتا جوش درمیاد هم از صورتم هم بدنم بعد یه هفته اینا طول میکشه خشک میشه یه مدت پوستم صافه دوباره شروع میشه 

دلیلش چیه 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دارو میدن

والا من هرچی دکتر پوست رفتم نگفتن علت جوشام چیه فقط بلدن کرم بدن با چهارتا قرص چرت و پرت

میخوام برم طب سنتی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

والا من هرچی دکتر پوست رفتم نگفتن علت جوشام چیه فقط بلدن کرم بدن با چهارتا قرص چرت و پرتمیخوام برم ط ...

منم جوش ریز میزدم مخصوصا پشت کمرم 

رفتم عطاری سه تا عرق داد اسمشون یادم نیست ۴۰ روز خوردم خوب شدم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2027517🌱 جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️

منم جوش ریز میزدم مخصوصا پشت کمرم رفتم عطاری سه تا عرق داد اسمشون یادم نیست ۴۰ روز خوردم خوب شدم

واقعا؟ دیگه کامل خوب شد؟

اره الان چند ساله جوش نزدم برو حتما بگیر

اره میخوام برم دکتر طب سنتی ببینم چی میگه