2777
2789
عنوان

سوجان باگ نداره به نظرتون

2615 بازدید | 110 پست

طرف مادرش مرده تو مراسمش خیلی ریلکس میره سر دیگ غذا میپزه 

مادرش مرده فرداش میره لباس صورتی میپوشه بره کافه 

عین خیالش نیست 

تو مراسم همش لبخند میزنه به مهمونا 

به نظرم اصلا نتونست نقشش رو خوب بازی کنه مصنوعیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه فرداش نیست فکر کنم ۴۰ دادن 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

میدونی، مشکل اصلی فیلم چیه، گذر زمان درست نشون نمیده، مثلا الان با زایمان فرانک معلوم شد، چند ماه گذشته.

ولی تو فصل و محیط نتونستن این رو نشون بدن.

کلا گذر زمان تو فیلم بد نشون دادن.

الان دو بار عید نوروز شده تو فیلم، ولی انگار همه چیز تو چند ماه پشت هم اتفاق افتاده

میدونی، مشکل اصلی فیلم چیه، گذر زمان درست نشون نمیده، مثلا الان با زایمان فرانک معلوم شد، چند ماه گذ ...

دقیقا  صحنه پردازیش ضعیفه اما نسبت به باقی سریالا حداقل این  بهتره  میشه نگاهش کرد

هستن بعضی آدما ک توی ظاهر خودشون قوی نشون میدن تا بقیه اعضای خانواده خودشون رو نبازن، توی هر خانواده ...

چی بگم اخه سوجان سنش اونقدر نیست ک بخواد نقش تکیه گاه بازی کنه 

این خونسرد بودن برای پدرش عادیه اما دختر اول و اینقدر ریلکس بودن نه