2777
2789

سلام دوستان یک سوالی داشتم

دوستان اگر یه خانومی. لکه های خون ببینه و احساس کنه که خون حیض هست اما فردای همون روز اثری از خون نبینه غسل حیض میاد گردنش؟ باید غسل انجام بده؟ 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم توروخدا یکی جواب منو بده من رابطه محافظت نشده روز شانزدهم قاعدگی داشتم و کمی ریخته شد داخل و سه ...

باید صبر کنی ببینی چطور میشه 

احتمال بارداری با تنسی هست 

خیلیا با اورژانسی حامله شدن

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

تا جایی که میدونم شرط حیض سه روزه شاید دوباره خون ببینی و اینکه سایت پاسخگو ، با توجه به نظر مرجعت ...

مثل لکه بود  تقریبا اونم فقط دیروز 

گوگل بزنم سایت پاسخگو میاره؟ 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
خون باید سه روز کامل باشه حتی اگر بیرون نیاد باید دستمال بذاری اگر لک داشت خیضه اکر نه استحاضه.

فقط دیروز مثل یه لکه بود 

الان از دیشب تا صبح همینطور نگاه کردم هیچی نبود حتی بکه اینم بگم من کیست هم دارم ممکنه به خاطر اون باشه؟ 

چون یه روز بده استحاله س غسل کن حیض از 3 روز نباید کمتر باشه

استحاله يعني چی 

همون غسل حیض؟ 

استحاله يعني چی همون غسل حیض؟

استحاضه تایپش اشتباه شد 

آره غسل کن نماز اتم قضا بخون 

استحاله یعنی پاکی 

096400 فردا زنگ بزن بپرس

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات