2777
2789
عنوان

آقایون تشریف میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 43 پست
حتی اگه یکی دوماه باشه؟

حتی اگر دختره باهاشون نباشع

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدم من یه سوال داشتم مردی که به خانمش یکبار به مدت یک ماه تلفنی وچت خیانت میکنه یعنی همسرشو دوست ...

چقد سوال منم هست

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من دو بار عاشق شدم.راست و حسینی بخوام بگم دیگه نمیتونم دل ببندم .ترسیدم.ولی اگه دختر خوب که به دلم بشینه و بدونم رهام نمیکنه در آخر ،سره راهم بیاد میتونم دل ببندم.واقعیت اینکه دو طرف باید برای رابطه بجنگن مخصوصا اگه گذشته ی بد دارن

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

فراموش که نمیشه .الزایمر نداریم که فقط دیگه جایی در قلبمون نداره

فقط خوب خودتونو گول می‌زنید و فکر میکنید با جایگزین عوض میشه درصورتی ک هیچکس مثل اون نمیشه براتون

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چند سال گذشته ،ازدواج کرده و واقعا جایی در ذهن و قلبم دیگه نداره شاید گاهی دلتنگ خاطرات خوبمون قشم ف ...

جمله اخرتون همه داستان رو گفت 

بحث گول زدن نیست بحث پذیرفتنه

پذیرش با فراموشی متفاوت ایشون پرسید فراموش میشه ک نه نمیشه

اون شخص تموم شده ازدواج کرده انشالله خوشبخت باشه همیشه ولی خب نمیشه خاطرات خوبی که داشتیم یادم بره ،

خب دیگ فراموش نمیشه موضوع تاپیک هم همینه