2777
2789
عنوان

قبل ازدواج حتما باطرفتون چن بار بیرون غذا بخورین حتما حتما 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 90 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی غذا خوردن مهمه یکی شخصیتش موقع رانندگی این دوتا واقعا مهمن

دومی 🙌

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نمیخوام قضاوتت کنم ولی خدایی چه عجله ای دارین برای ازدواج کردن؟؟من بعضیارو درک نمیکنم طرف میاد میگه ...

همه زندگیا شکل هم نیست متاسفانه. خیلی چیزا گفتنی نیست ،خیلی چیزا درک کردنی نیست. واقعا واسه بعضی ها این آداب وقت ازدواج اصلا به کار نمیاد یا اصلا نمیدونن باید بشه اینجوری. درست مثل کسی که ثروتمنده و یکی فقیر و یا متوسط. 

پارتنر من خیلی آروم و مودب غذا میخوره فقط یکی این سرشو خیلی موقع غذا پایین میاره یکی دیگم دست تو غذام میکنه بدم میاد مثلا کباب یه دفعه میزاره تو بشقاب من و.. من بدم میاد 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اونی ک سرشونو میندازن پایین میخورن بین تمام پسرا مشترکه😐😂

آخه خیلیییی خم میشه زشته

اره مامانش دقیقا مثله خودشه . سرسفره متوجه شدم مامانشم مث این انگشتاشو لیس میزنه خیلی چندشم میشه . م ...

از مادرش یاد گرفته دیگه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
شبیه بابای من غذا میخوره ما دیگه عادت کردیم خجالت نمیکشیم توام الان اولشه برات غیر عادیه

من ک ب غذا خوردن پدرم عادت نکردم ، سر سفره نزدیکش باشم حالت تهوع میگیرم .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...