2777
2789
عنوان

داداشم ماشینو نمیده بهم

112 بازدید | 16 پست

من گواهینامه ندارم به داداشم میگم میخوام گواهینامه بگیرم ماشینو میدی تمرین کنم میگه نه 206 شتاب داره و اول کار نمیتونی پشتش بشینی 

به نظر شما اول گواهینامه بگیرم بعد ماشین یا اول ماشین بخرم بعد گواهینامه بگیرم که موقعی که کلاسارو میرم تمرین کنم با ماشین

دیگه نمیخوام منت داداشمو بکشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشینی پشت ماشینا 

جون خودت وانسان های بی گناه دیگ ب خطر ننداز 

پدر من سی پنج ساله راننده هست گواهینامه داره هنوز میگ ی تیکه اهن هیچ جون خودم هیچ جان انسان های دیگ برام مهمتره ک بااشتباه من جون خودشونو ازدست ندن

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

نشینی پشت ماشینا جون خودت وانسان های بی گناه دیگ ب خطر ننداز پدر من سی پنج ساله راننده هست گواهینامه ...

نه مگه دیوونه ام تو شهر رانندگی کنم میگم ماشینو بخرم دست بابام یا داداشم باشه موقعی که کلاس رانندگی میرم باهاشون برم بیابونی جایی تمرین کنم

اول گواهینامه دیگه... میخوای با ماشین خودت بری خراب کاری کنی

نه مگه دیوونه ام تو شهر رانندگی کنم میگم ماشینو بخرم دست بابام یا داداشم باشه موقعی که کلاس رانندگی میرم باهاشون برم بیابونی جایی تمرین کنم