2777
2789

داداشم از یک دختری خوشش میاد این دختر پزشکه بعد داداشم میخواد سمتش بره می‌ترسه بهش نه بگه سر همین میخواد جوری بره ک نه نگه این خانم داداشم میخواد ماشین بخره اول میخواست ماشین خارجی بخره اما حالا کی ام سی رو میخواد بخره ک خواستگاری بره کی ام سی رو تو خونه میگن مثل وانت هست بنظرتون خوبه یا نه از نظر یک دختر خوبه یا جالب نیست؟  

ماشین خوشگلیه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره ب اون دختر و داداش شما ک قدر بدونه یان

من خواستگارم هیییچیییییی نداشت ولی خودم و خانوادم داشتیم،گفتم شرایط بده و همینک با جنم هس خوبه،نهایتا انقد دُم دراودد ک ولش کردم

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خب کی ام سی شاسی یا سواری بخره قیمتا زیاد متفاوت نیست

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ماهم میخواستیم بخریم با اینک ظاهر قشنگی داره ولی فوق‌العاده بی کیفیت و بده که از اونایی ک داشتن پرسیدیم واقعا پشیمون بودن ماهم منصرف شدیم 

پولشم کم نیست بنظرم منصرفش کنید این همه ماشین خوب با اون قیمت هست