2777
2789
عنوان

بیاید یه دقیقه

89 بازدید | 11 پست

من نامه و عریضه نوشتم به حضرت عباس دیشب،بعد قسمت حاجت نوشتن به انگلیسی نوشتم حاجتمو گفتم یهو نامهه از لای قرآن میفته یکی میبینه،برای همین،

تا حالا ببرم امام زاده بندازم تو ضریح:)

بنظرتون اوکیه؟؟؟؟قبوله؟؟؟یا باید فارسی مینوشتم؟

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

عزیزم تو همینجوری هم بگی هم خدا میفهمه و هم حضرت لازم نیس عریضه بنویسی جسم 

که نداره بیاد عریضه بخونه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو همینجوری هم بگی هم خدا میفهمه و هم حضرت لازم نیس عریضه بنویسی جسم که نداره بیاد عریضه بخونه

نه اخه چند سری نوشتم جواب داده واقعا:)))))))))دیگه اعتقاد آوردم بهش،چون میگن قدرت قلم بیشتره:)

نه اخه چند سری نوشتم جواب داده واقعا:)))))))))دیگه اعتقاد آوردم بهش،چون میگن قدرت قلم بیشتره:)

والا تا حالا امتحان نکردم انشالله هر جور میشه به آرزوهات برسی

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
فدای تو بشم مهربون💚🌱

قربونت عزیزم☘💗

کارت قشنگ بود فقط یکی پیدا کنه از لای قرآن فکر میکنه طلسم شدین😂😂 حتما قبوله زبان دعا هیچ فرقی ندار ...

😂😂😂مامانم میدونه 

خواهر فضولم و بابام میترسم یهو ببینن😂💔😐