2777
2789
عنوان

از شدتت دلتنگی از خواب پریدم 💔 دیشب خوابشو دیدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم هنوز باردار نشدی؟

نه هنوز😢🥺

1402/3/20میدونم منم به زودی مامان میشم و تیکر بارداری میزنم🤩✌🏻 خوشحال میشم تو تاپیکای بارداری تگم کنید...1۴۰۲/۵/۱۷ خدایا یعنی میشه منم طعم مادر شدنو بچشم؟ یا امام رضا قربون غریبیت برم تو رو به جون جوادت قسم میدم تو واسطه شو برام تو دستمو بگیر. من بهت ایمان دارم امام مهربونیا1402/7/20 هنوز مامان نشدم و با هر بی بی چک منفی ضعیف میشم ضعیف تر از قبل ولی بازم من دلم روشنه🥺💔 1402/09/17 خدا جونم خیلی دلم گرفته میشه دستامو بگیری؟ میشه یه روز بیاد یه بچه منو مامان صدام کنه؟ میشه بابا شدن عشق مو ببینم؟ هر بار با ذوق به هر بچه ای نگاه میکنه اشک تو چشاش جمع میشه ولی به روی خودش نمیاره من ناراحت نشم. دلت میاد این صحنه ها رو ببینی و تموم نشه این دردا؟ با دلای پاک تون برام دعا کنین قشنگا. من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم🥺🥺💚 1402/09/17 خدایا بازم نشد که... یه ضربه دیگه هم خوردم راستش حتی نمیدونم این ضربه ها داره منو قوی تر میکنه یا ضعیف تر. خدایا تو رو خدا...‌‌...صبح میشه این شب باز میشه این در من مطمئنم😭 1402/9/30 خدایا میشه یلدای سال بعد با نی نی مون بشینیم سر سفره یلدایی مون؟ خدایا شکرت بابت همه چی. خدایا میدونم منو لایق مادر شدن میبینی و دستمو میگیری❤ 1402/10/3 خدایا بازم شکرت ممنونم که صدامو میشنوی میدونم به زودی به حاجتم میرسم✌🏻1402/10/5 میدونی دائم دارم به تو فکر میکنم به گرفتن دستات به بوسیدنت به این فکر میکنم بیشتر شبیه من میشی یا بابایی؟ اول یاد میگیری مامان بگی یا بابا؟ هر لحظه به تو فک میکنم. هنوز نیومدی تو دلم ولی مامان عاشقته دورت بگردم. بیا و امید بده به زندگی مون. دلت میاد منتظرم بذاری؟ دردت به جونم خونمون تو رو کم داره فقط مامانی. بیا و بشو نور زندگیم🥺⭐ فندق مامان دلم لک زده برای لحظه ای که بیای تو دلم و بشی معجزه زندگیم💫۱۴02/10/1۲ فردا روز مادره فندقم کاش تو بودی تا فردا رو به منم تبریک میگفتن. امسال که نشد ولی قول بده سال بعد دلیل تبریکا بهم بشی قول بده بیای و دنیامو رنگی کنی قول بده شبا به جای غصه ی نداشتنت با صدات صبح بشه....💔

منم دقیقا یه همچین چیزی شد  بخاطر خصوصیاتی ک داشت و داشتم نابود میشدم ازم جداش کردن و اون فکر کرد من دیگه نمیخامش حتی همون موقع هم بهش گفتم ک چقدر دوستش دارمو اینا فقط برای یه مدت من همیشه میخامت و عشق دردسر داره . ولی بازم کار خودشو کرد میرفت با دخترای دیگه و میگفت روم فشاره نمیخاستم سر تو خالی کنم . هنوز هم دوستش داشتم .

گفتم حداقل اینه درک کنی و منتظرم بمونی برای مدت کوتاهی ولی اینکارو نکرد و منتظر بهونه بود . جالبه الان داره به همه میگه ک دختره ولم کرد نه من . هنوزم دوستش دارم چون این حس عشق بود . عشق چیزی نیست ک بگی من خودم تعیین میکنم سر فلان کارش ازش متنفر بشم یا نه هنوز دوستش داشته باشم . نه . هیییچ چیزی دست تو نیست . من بااینکه خیانت دیدم . اینکه پشتمو خالی کرد رو دیدم . ازم سو استفاده کرد و الان به جای خودش داره منو بده میکنه رو میبینم . فحشایی ک بهم داده رو دیدم عکسشو با دختر همونجایی ک باهم میرفتیم و جای امن خودمون بود رو دیدم . راستش این که برای اینکه به من بفهمونه دیگه نمیخواد منو و برام جایگزین گزاشته رفته همونجایی ک با رلش رفته و عکس گرفته و فرستاده ، منو تونست کاری کنه ک بتونم از ذهنم بیرونش کنم تا یه حدی ، حداقل کمتر بهش فکر کنم ولی ازینکه دست خودم نیست ک دلم براش تنگ میشه و دوستش دارم متنفرم و میخام به تمام حرفایی ک زدم عمل کنم ک فکر نکنه منم مثل خودشم .

بهم گفته بود من اگه تو قسمتم نشی با یادت زندگی میکنم بهار از اینه کسیو ببینم جای تو جلو چشمم باشه .میگفت همیشه دوستت دارم تا وقتی ببینم ک تو دیگه منو نمیخای و دست تو دست با یه پسر دیگه ببینمت . من همون موقع بهش گفتم ولی من نمیتونم بگم کی دوستت ندارم چون دست من نیست . حتی خیانت کنی بازم دست من نیست ک بهت حسی نداشته باشم دیگه چون من به تو عشق دارم نه دوست داشتن .. 

الان که میبینم بهتر شد ک جدا شدیم ولی من اگه آگاهی و عفل الانمو داشتم از پسش برمیومدم و حداقل انقدر وابستش نبودم .

من به حرفی ک زدم عمل کردم و الان هم سعی کردم ک نیاز به توجه و دریافت محبتی از جنس مخالف نداشته باشم و بدون هیچ زحمتی از پسش براومدم . رفتاراش کارمو راحت کرد