2777
2789
عنوان

منو دوتا بچه هام مریض شدیم شوهرم ده روز بیشتره مارو گذاشته و رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 49 پست

چند ساله زیر یه یه سقفین؟؟؟عجب پدر دلسوزی

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ خطره. ممکنه رفیق باز شده. به جای اینکه میدون رو خالی کنی و همش منتظر باشی که یکی به دادت برسه، پ ...

چرا وقتی اون آدم حتی حال منو بچه هارو نمی‌رسه باید همچین رفتاری کنم؟خودم برگردم تا ازاین که هست بدتر و پررو تر شده این آدم آنقدر بیشعوره از پری شب کلا نبود حتی یه زنگم نزد بعد از یه روز کامل زنگ زده آمار بگیره ببینه من تو خونه ام یا رفتم بیرون، آخرم اومد چندتا لباس داشت اینجا برداشت برد حتی هزار تومان دست بچم پول نداد بگه دستتون باشه از کیه اینجایین

پوعففف چقدر اعصابم داغون شد خدا ازش نگذره الهی مرتیکه آشغال عوضی من موندم اینجور آدما چرا اصلا ازدوا ...

واقعا دیگه نمی‌کشم خیلی چیزا رو تحمل کردم فکر کن من تازه زایمان کردم همین ۷ماه پیش یه بهونه آورد قهر کرد پاشده بود رفته بود پارتی، تازه الان یادش افتاده، دعا کن طلاق بگیرم وگرنه دق میکنم😔

بخاطر بچه‌هات سعی کن زندگیتو جمع و جور کنی ولی اگه شوهرت نخواست سریع جدا شو مرد خیانتکار علاوه بر رو ...

مریض شدم کامل خیلی حالم بده حتی نای حرف زدن ندارم خیلی عصبیم نمیتونم دوکلام حرف بزنم قاطی میکنم، ولی اون عوضی دست پیش میگیره میگه تو عصبی

چرا وقتی اون آدم حتی حال منو بچه هارو نمی‌رسه باید همچین رفتاری کنم؟خودم برگردم تا ازاین که هست بدتر ...

عزیزم نمیگم که پرروش کنی. اتفاقا می‌خوام آدمش کنی. خونتو ترک نکن. اگه خونه بابات بمونی، پررو میشه. اگه یه وقتایی زیادی آزادش بذاری پررو میشه

چند ساله زیر یه یه سقفین؟؟؟عجب پدر دلسوزی

۷سال، ببین این الان اتفاق خیلی عادی به نظرش هیچی نشده

خیلی کارا کرده که دیگه همه چی واسش عادی شده

دیروز اومده به مامانم میگه باهاش حرف بزنید عاقل شه انقدر بیشعوری عوضیه

عزیزم نمیگم که پرروش کنی. اتفاقا می‌خوام آدمش کنی. خونتو ترک نکن. اگه خونه بابات بمونی، پررو میشه. ا ...

خیلی تلاش کردم باور می‌کنی هربار بدتر شد😔ذاته بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است 

بخدا یه چیزاییو دیدم تو این زندگی یه کارایی انجام دادم که هرکس بود دور زنو بچش میگشت ولی این آدم چیکار کرد؟تا تونست سواری گرفتو با پررویی تمام عین خیالم نیست

آره ،۷ماهه ۴ساله

خب آخه چرا میرید خونه مادرتون اینهمه مدت میمونید چرا عادت میدید مادر پرستار شما باشه شما باید ازش بخواهید بیاد بالاسر بچه هاش 

هر چند به شوهر تو امیدی نیست

خب آخه چرا میرید خونه مادرتون اینهمه مدت میمونید چرا عادت میدید مادر پرستار شما باشه شما باید ازش بخ ...

زمانی آدم این کارو می‌کنه که حداقل شوهر آدمم هوای زنشو داشته باشه نه اینکه بچه ها مریض بودن بدتر نیومد غر میزد چرا نمیخوابونیشون خودشم کلا گمو گور شه بره من بشینم واسش بچه نگه دارم

بزرگترین اشتباهت اینه که رفتی خونه بابات و میدونو براش خالی کردی راحت هرکاری بخواد میکنه

دیگه باور می‌کنی مهم نیست واسم چرا واسه همچین آدمی بجنگم؟ بخدا خیلی خسته ام هیچ ارزشی ندارم تو اون زندگی