2777
2789
عنوان

من یه کار بد کردم ایا خدا منو میبخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کاشکی دختر بودی ولی ممنون

دمنوش اسژخدوس بخورید در ضمن هر وقت استرس داشتید دو‌تا سوره حمد تقدیم امام کاظم کنید باعث ارامش هست خودم تجربه کردم و اینکه یکم‌مطالعه در مورد عالم اخرت کنید میدونید یاد مرگ سختی های دنیا رو‌تو‌چشم ادم کوچک میکنه خیلی اثرات زیاد داره

اگه یه چیزی هم بگیم کلی طرفدار سینه چاک میان وسط

همون حالا یکی پیدا میشه میگه مگه طفلی چی گفت دیگه از نیتشون خبر ندارن که اینا اگه چیزی تو چنتشون نبود اصلا پا تو نی نی سایت که مختص خانمهاست نمیزاشتن

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
همون حالا یکی پیدا میشه میگه مگه طفلی چی گفت دیگه از نیتشون خبر ندارن که اینا اگه چیزی تو چنتشون نبو ...

بعضیا از نیتشون خبر دارن منتها بدشون نمیاد وگرنه دفاع کردن از اینا هیچ توجیهی نداره

این دیگه جی بود که میخواستی تو خصوصی بگی؟؟؟ 🙄🙄

بابا تو‌خصوصی میخواستم مشکلاتش اول بشنوم در ضمن اینجا وقتی گاهی یه چیزی میگی مخصوصا راهکار های دینی یکی میاد مسخرت میکنه همین دیروز یکی مسخرم کرد 

بابا تو‌خصوصی میخواستم مشکلاتش اول بشنوم در ضمن اینجا وقتی گاهی یه چیزی میگی مخصوصا راهکار های دینی ...

مگه تو کی هستی که میخواستی مشکلاتشو بشنوی؟ روانشناسی؟؟ مشاوری؟؟ چی هستی؟؟