2777
2789
عنوان

کادوی تولدم رو انداختم تو سطل اشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 61 پست
میگی شوهرت چیزی مصرف نمی‌کنهچندبار هم بهش گفتی برو با کسی دیگه؛ نرفته.یعنی خیانتکار هم نیستاز خریدی ...

شکاک بهم خیلی شک داره با هر کسی حرف بزنم میگ تو خرابی 🥲آره خسیس نیست اما من تمام مخارجم با خودمه شاهکار کرده یبار در سال اونم برا تولدم ی کاری میکنه؟؟؟

من این هدیه رو نمیخوام من هدیه کسی ک بهم رحم نداره رو نمیخوام کسی ک افسردم کرده و هر روز بهم میگ روانی رو نمیخوام

رفتارم بد نیست زن زندگیم تو بدترین شرایط کنارش بودم با بدبختی هاش ساختم ولی هیچوقت نگفت دستت درد نکن ...

ببین من حقو به شوهرت نمیدم

ولی مردا یه غرور مزخرفی دارن

نباید به روش بیاری که کنارت چقد بدبختی کشیدم

مرد دوست داره حس کنه کنارش خوشبختی

حالت خوبه

اونوقت هر روز بیشتر تلاش میکنه واسه حال خوبت

مطمئن باش خودش میدونه چقد سختی کشیدی

نمیگم نگو سختیارو

ولی با ملایمت و جوری که نشکنه غرورش

مردا وقتی اینجوری کنی شروع میکنن باهات میجنگن

خودشونو مقابل تو میدونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا این حرفارو نزن انقد سخت نگیرانقد از شوهرت توقع فرهاد تیشه زن نداشته باشخیلیییی از مردا اینجورین ...

خیلی تلاش کردم نشد ....بخدا من راضیم بره راضیم تو زندگیم نباشه 

خیلی تلاش کردم نشد ....بخدا من راضیم بره راضیم تو زندگیم نباشه

اگه حالت با رفتنش بهتر میشه چرا خودت اقدام نمی کنی برا طلاق

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
همین کاری که کرده و گل و کادو گرفته خودش یه قدمهمردارو خیلی راحت میشه تو دست گرفتاگه ازش تشکر جانانه ...

برا روز زن برام هدیه گرفت ی عطر منم ازش تشکر کردم یکساعت بعد سر بچم بهم فحش داد چی میگی خواهر اینو فقط خودم میشناسم 

به نظرم اون باید از تو جداشه.بنده خدا شرایط جدایی داره؟

کاش بره کاش جدا بشه اون باید از من جدا بشه چون تو بدترین حالت بارداری زنش رابطه میخواست زنش بالا میآورد می‌گفت بخواب زیرم اون باید جدا بشه چون به زنش شک داره اون باید جدا بشه چون هیچ کاری برای زنش نکرده اون باید جدا بشه چون زنش پول زایمانش رو داد اون باید جدا بشه چون نشسته زنش داره خرج میده اون باید جدا بشه چون زنش پول رهن مغازش رو داده اون باید جدا بشه چون طمع داره ب حقوق زنش اون باید جدا بشه اره گلم کاش بره 

ببین با این هنه ویژگی خوبی که از شوهرت گفتیبه نظرم جای اصلاح دارهفکر میکنم شما خیلی آشنا نیستی با نح ...

اینک دست بزن داره اینک بهت تهمت ناموسی میزنه شده ویژگی خوب....من کلی بهش پول دادم برای تولدش مهمونی دادم واقعا چشم شما رو ی گل و کیک دیده؟؟؟ ب این میگید خوبی این آقا حتی حلقه ازدواج منو نقره خریده خوبی کجاشه

اگه حالت با رفتنش بهتر میشه چرا خودت اقدام نمی کنی برا طلاق

خانوادم نمیزارن چون خواهرم طلاق گرفته شوهرش بهش خیانت کرد با زن برادرش...میگ کمر ما شکسته تو دیگ خوردمون نکن از حرف مردم میترسن بخاطر مردم من دارم هر روز آب میشم

اینک دست بزن داره اینک بهت تهمت ناموسی میزنه شده ویژگی خوب....من کلی بهش پول دادم برای تولدش مهمونی ...

نه عزیز

ولی کلی ویژگی خوب گفتی

خودت بخون پیامارو

شما مشکلت ریشه اییه

تا وقتی هنوز ناراحتی حلقتو داری

چیزی درست نمیشه

وقتی قصدت طلاق نیست از اینکه مقابلش وایسی که فایده نداره اوضاع بدترم میشه لا اقل به خاطر دخترت مجبو ...

چون شرایط ندارم نمیتونم جدا بشم اما می‌خوام اون بره دست از سر من برداره منو فقط برا رابطه میخواد نه بهم پول تو جیبی میده نه عزتی بهم میده جلو خانوادش هم خوردم کرده بارها 

شرایط من دیگ از این بدتر نمیشه

تو که شرایط جدا شدن نداری

پ حداقل با سیاست خرش کن

نمیشه همش تو استرس و درد و عذاب باشی

بخواب ب خوابش

اگه میتونی ازش پول بگیر برو یه حرف خوب یاد بگیر

فعلا محیط خونه رو آروم کن بخاطر بچه ات

دوست داری طفل معصوم عقده ایی بار بیاد

تو از شوهرت گفتی ولی از خودت نگفتی نمیگم تو سر خور باش ولی بشین ببین کجا ب وقتش جواب ندادی کجا بی وقت جواب دادی

تو هر بحث و جدلی دو طرف مقصرن

ب خودت اول آرامش بده

چشم وا کنی بچه ات بزرگ شده

میشه یه آدم عصبی

مقصرم خودتو و همسرتی