2777
2789

کرونا دارو نداره وباید دوره ش بگذره 

ویروس جدید اسهال واستفراق هم اگر گلودرد اینا نداره هیج دارویی نیاید بدی به غیر از مسکن یا تب بر 

اگر دارو ندی خیلی خیلی زودتر خوب میشه 

ما همه مون گرفته بودیم هیچ کدوم دارو مصرف نکردیم سه روزه خوب شدیم بابام دو هفته دارو مصرف کرد خوب نمیشد آخرش گفتم داروهاشو قطع کرد دو روز بعدش خوب شد

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لبنیات نباید میدادم؟ برای اسهالش ماست و دوغ دادم ولی ظاهرا کلسیم برای کووید خیلی بده، نگرانم

نه نگران نباش 

پسرت چند سالشه ؟

برا اسهالش داروهای پروبیوتیک دار از داروخونه بگیر 

باید خیلی تقویتش کنی میگم شربت ایمونیس خیلی خوبه 

با توجه به سنش قرص جوشان ویتامین سی بهش بده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
کرونا دارو نداره وباید دوره ش بگذره ویروس جدید اسهال واستفراق هم اگر گلودرد اینا نداره هیج دارویی نی ...

کپسول ضد ویروس اسلتامیویر بهش دادن

باید ده تاشو کامل بهش بدم، تازه پنج تا شده

الان اسهال استفراغ بعد از سه روز بند اومده اما ضعف و بی حالی و بی اشتهایی داره و میترسم از تکرار این داستان

نه نگران نباش پسرت چند سالشه ؟برا اسهالش داروهای پروبیوتیک دار از داروخونه بگیر باید خیلی تقویتش کنی ...

چهار سالست

قرص ویتامین سی جویدنی تو خونه دارم

ایموننس اگه آهن داشته باشه موقع مریضی نمیشه داد 

بله تامین اجتماعی... دادم خداروشکر اسهال بند اومده فعلا

پس مشکلش چیه.واسه تقویت والا من به پسرام مرغ و جوجه.با برنج میدم.موز و اجیل.خرما .اب سیب.پرتقال .یا گوشت گوسفند میدم.الان بسته به شرایطش باید بهش بدی اگه اسهال هست و بالا میاره پرتقال نباید بدی دیگه خودت میدونی .ولی یه سر همین الان بعد صبحونه محض احتیاط ببرش دکتر .دکتر هم بردی خیلی احتیاط کن اونجا دوباره یه مریضی دیگه نگیرین.بیمارستان پر مریضیه

خستم از استرس شبیه میت شدم

بچه داشت خوب میشد بعد از تب و سردرد و یدن درد و اسهال استفراغ فقط سرفه مونده بود

چهار روز بیمارستان بستری بود گفتن آنفولانزاست! که فکر میکنم کروناست چون شدت ضعف خیلی شدید بود، دکتر اطفال میگه شاید کرونا باشه، به آنتی بیوتیک حساسیت داره با سرم خالی نگهش داشتن فقط سرفه مونده بود که مرخص شذ

بعد از ده روز باز یهو اسهال استفراغ گرفت و ضعف شدید

یعنی ادامه همونه؟

چهار سالستقرص ویتامین سی جویدنی تو خونه دارمایموننس اگه آهن داشته باشه موقع مریضی نمیشه داد

نه عزیزم آهن نداره ویتامین های دیگه داره بعلاوه سلنیوم که برا سیستم ایمنی خیلی خوبه 

البته داروهای آهن دار رو فقط وقت بیماری های ویروسی نباید داد 

اینسری دکتر به بچه های من پودر او آر اس نداد 

یه نوع آماده بود با طعم آب سیب انقدر دوست داشتن بچه ها قبلش هیچوقت نتونستم او آر اس بدم طعم داراشم نمی خوردن میگفتن خیلی بدمزس 

خستم از استرس شبیه میت شدمبچه داشت خوب میشد بعد از تب و سردرد و یدن درد و اسهال استفراغ فقط سرفه مون ...

نترس سویه جدید کروناست 

کپسول ضد ویروس اسلتامیویر بهش دادنباید ده تاشو کامل بهش بدم، تازه پنج تا شدهالان اسهال استفراغ بعد ا ...

خوب بند اومده.تقویتش کن .مرغ و جوجه واسش درست کن.چجوری دوست داره.همونا را بهش بده.خرما بهش بده.