2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفاهایی بهم زد که البته حق داشت و الان از خودم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 98 پست

عزیزم بهت عذاب وجدان داده بابت بدی ای که خانوادش کردن در حقت؟

بهش بگو پدر مادر من اگه ادم حسابت نمیکردن اوکی بودی بیای باهاشون رفت امد کنی؟

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
نزاشتی شوهرت عروسی داداشش بره!!

شما شاید ندونید چقدر بهم فشار اومد. گفتم که با همه جزییات نمیتونم بگم. برای من هیچ کاری نکردند ولی برای اون یه مراسم خیلی خیلی مفصل گرفتند که اگه میرفتم شاید طاقت نمیاوردم و یه چیزایی میگفتم که بدتر بشه. راستش نذاشتم شوهرم بره چون خواهر و برادرش هم اون مراسم مختصری که داشتیم نیومدند. میخواستم تلافی کنم و بهشون بفهمونم رفتارشون بد بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی سیاستی کردی خواهر من. میرفتی ولی دیرتر میرفتی سرسنگین میشدی.نه اینکه اصلا نری.آب رفته به جوی باز نمیگردد

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

به نظرم یه جعبه شیرینی بگیرید و برید خونه ی پدرو مادر همسرت

فکرنکن کوچیک میشم فلان

هرچند برات سخته ولی بخاطر جبران ضربه ای که به همسرت زدی باید برید

هرقدر بد بالاخره پدرومادرشن و براش عزیزن 

فقط میدونم خدای نکرده مادر شوهرتون فوت شد. زندگی شما میره رو هوا. 

ینی چی به خاطر تبعیض که شاید زاییده خیالتون باشه اینقدر فتنه و کدورت تو خانواده ایجاد کردین؟ قطع ارتباط مادر و پسر. 

این همه زحمت بکش بچه بزرگ کن که یه عروس بیاد همه رو بر باد بده؟ از خدا نمیترسین؟؟؟ از قیامت؟ از نفرین یه مادر. 

حسادت کردین. و فقط همین حس عاقبت شمار خراب میکنه‌ 

نگران نباش یه روز یه عروس یا داماد با جنس خودت جبران میکنه. 

همیشه عروس جدید میاد کانون توجه میشه ، جاری خودم هم همین بود و منم از حسادت داشتم منفجر میشدم ، ولی این برا یکی دو سال اوله ، کم کم به روال قبل برمیگرده ، اشتباه کردی عروسی جاریت نرفتی،  

آدم ضعیفی هستی سریع عکس العمل نشون میدی ،تعجب می کنم شوهرت چیزی بهت نمیگه 

برای برقراری رابطه هم خودت باید شروع کننده باشی سعی کن اگه دیدیشون دیگه اون بی‌تفاوتی و سردی قبل رو نداشته باشی 

حتی میتونی به همون خواهرشوهرت پیام بدی و از جوابی که دادی معذرت خواهی کنی شاید همین بشه شروع یک رابطه

خودمم واقعا دیگه حرف زدنم نمیاد. میترسم این کار رو بکنم بدتر بشه و مادرشوهرم باهام بد صحبت کنه

خب بد صحبت کرد توام کم نیار.جوابشو با آرامش و ادب بده.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
عزیزم بهت عذاب وجدان داده بابت بدی ای که خانوادش کردن در حقت؟بهش بگو پدر مادر من اگه ادم حسابت نمیکر ...

میگه اونا بد کردن تو به خاطر دل من این حرفا رو نمیزدی. رفت و امدت رو قطع نمیکردی. تو به خواسته من فکر نکردی. فقط به خودت فکر کردی. راستش بهش حق میدم. شاید اگر حتی پدر و مادر منم بد میکردن باز من توقع نداشتم از شوهرم که نیاد خونشون. نمیدونم

فقط میدونم خدای نکرده مادر شوهرتون فوت شد. زندگی شما میره رو هوا. ینی چی به خاطر تبعیض که شاید زایید ...

من اگر این مدلی با عروسم رفتار کنم. بهش حق میدم باهام مثل خودم رفتار کنه.

[QUOTE=366819506]همیشه عروس جدید میاد کانون توجه میشه ، جاری خودم هم همین بود و منم از حسادت داشتم منفجر میشدم ، ولی ...[/QUO

بحث فقط کانون توجه نیست. براش کارهایی کردند که برای من نکردند. من حتی مراسم خوب هم نداشتم. حتی خواهر و برادرهای شوهرم مراسم مختصرم رو نیومدند. منم عروس جدید بودم. چرا برای من انجام ندادند. گفتم که. همه چیز رو نمیتونم بگم. شاید همین کار رو کردم. هر چند میدونم تا حالا پیام رو برای همه فرستاده و بی فایده است.

چرا همه میگن حق با شوهرته؟؟؟؟ تو چرا باید به خاطر دل یه نفر دیگه خودتو خارو خفیف کنی؟ شوهرت باید به ...

منم همین ها رو توی ذهنم مرور میکردم که این کارها رو کردم. انقدر احترام گذاشتم و احترام ندیدم که خسته شدم. ولی الان فقط نمیخوام شوهرم ناراحت باشه. اصلا دیگه برام مهم نیست نسبت به من چجوری رفتار میکنن