2777
2789
عنوان

من شاغلم شوهرم شب بیداره بیکاره بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 62 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شغلم؟ گقتم که پستای قبلی. ترجمه و مقاله نویسی

ممنونم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
کاش شوهر منم تمام طول عمرش میرفت گورشو گم میکرد پیش هر کسی که دوست داشت

🥺 درک ندارن نمی‌فهمن آدم خستش میشه ب نظرم کار نکن خودتو خسته نکن بزار اون بره سرکار اون خسته بشه نه تو ک داری دوتا بچه مدیریت میکنی علاوه بر کارهای خونه

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
🥺 درک ندارن نمی‌فهمن آدم خستش میشه ب نظرم کار نکن خودتو خسته نکن بزار اون بره سرکار اون خسته بشه نه ...

چه‌کنم خواهر؟ بچم پول سرویسش میمونه، پول میوه نیست براش... وسیله‌هاش و... گناه داره بچم ، شوهرم که عین خیالش نیست بچه‌دست خالی بره مدرسه. اگر به اون‌بود اصلا نمی‌فرستادش... 

چه‌کنم خواهر؟ بچم پول سرویسش میمونه، پول میوه نیست براش... وسیله‌هاش و... گناه داره بچم ، شوهرم که ع ...

خب لااقل بهش فشار بیار بره سرکار یعنی چی اینقدر بیکار ک اصلا خسته نمیشه ک شب بگیر بخواب اگر ماشین دارین از ظهر بفرست بره اسنپ تا شب

ایلیا نفس مآنی عشق بایی