2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست

اگه شرایط اوکی باشه که خوبه 

تو این دور و زمونه ادم درست حسابی گیر نمیاد

وقتی سنش زیاد باشه نسبت به اون درست و حسابی بودنش هم توانایی خوبی تو کنترل روابط و .. هم باید داشته باشه ولی اگه همه اینا رو یه حرف در نظر بگیریم باید خودت بارها امتحانش کنی تا بهت ثابت شه که طرف ادم درستیه 

بستگی به خودت داره مثلا یکی سن براش مهم نیست...

لطفا از تاپینک منم دیدن کنید و ارزو هاتون بنویسید انشالله ارزو های همتون تا سال اینده خاطره شده باشه و لطفا به ارزوی منم امین بگید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم نه،الان مشکلی نداره ها ولی بعد ها ممکنه که خیلی مشکلا بوجود بیاد

اینم درسته بله

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

هیچوقت این کارو نمیکنم

با یه نسل دیگه تو نمیتونی رابطه عاطفی داشته باشی و کنار بیای اگر آدم سالمی از نظر روانی باشی

خیلیا میتونن کنار بیان

ولی این دلیل بر این نیست که رابطشون سالم پیش میره

ممکنه خیلی خوش باشن

ولی اینا بخاطر طرحواره هاشونه

پس هیچوقت این کارو نمیکنم و نخواهم کرد حتی اگر طرحواره ای دارم که این حس رو در من ایجاد میکنه که بخوام با مرد خیلی بزرگتر برم تو رابطه، به فکر درمان این طرحواره میفتم اول

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه شرایط اوکی باشه که خوبه تو این دور و زمونه ادم درست حسابی گیر نمیادوقتی سنش زیاد باشه نسبت به او ...

بله حرفتون درسته باید تو هر زمینه بسنجم اخلاق و رفتارش رو ببینم به اندازه سنش پخته هست یا نه

صدالبته، بچه سال وارد رابطه نمیشم با اینکه خودم خیلی بچه‌ام؛مرد دیر رشد عقلی پیدا میکنه...

اینم حرفیه

بستگی به خودت داره مثلا یکی سن براش مهم نیست...لطفا از تاپینک منم دیدن کنید و ارزو هاتون بنویسید انش ...

آمین عزیزم

هیچوقت این کارو نمیکنمبا یه نسل دیگه تو نمیتونی رابطه عاطفی داشته باشی و کنار بیای اگر آدم سالمی از ...

اره خودمم از همین تفاوت نسلی خیلی میترسم مطمئنم افکارمون با هم فرق داره‌ 

اره خودمم از همین تفاوت نسلی خیلی میترسم مطمئنم افکارمون با هم فرق داره‌

باید بترسی

تازه از اون مرد هم باید بترسی

بپرس از خودت

فکر کن ببین چرا نمیره سراغ همسن و سالای خودش؟

مگه دیوونه‌ست زن با تجربه و بالغ بالای ۳۰ سال رو ول کنه بره سراغ جوون ۲۲ ساله که کلش بوی قرمه سبزی میده؟

پس سودی درش هست دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره .. مسئله یه عمر زندگی هستش باید کلا سیر تا پیاز همو بفهمین که بعدا به مشکل بر نخورین

مممنونم از راهنمایی تون

باید بترسیتازه از اون مرد هم باید بترسیبپرس از خودتفکر کن ببین چرا نمیره سراغ همسن و سالای خودش؟مگه ...

درست میگید ممنونم از کمکت