2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گفت دخترم با شوهرش میونشون بهم ریخته ولی له کسی نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 36 پست
ن ن فقط باید خواهر شوهر رو تایید میکردی اتفاقا عقیده درستی داری

آره من خیلی میترسم حرف بزنم تو این مواقع 

حتی شوهرم هم که با خانوادش بحثشون میشه من‌اصلا دخالت نمیکنم و سکوت میکنم 

شوهرم بیشتر مواقع بهم میگه خیلی برام عجیبی که همیشه میگی شما خودتون با هم خوب میشید یادتون میره من میشم آدم بده 

و همیشه هم میگه این کارت خیلی خوبه 

مادر شوهرش زن خوبی نیست خونشون کلنگی هست و یه طبقه قدیمی قدیمیاتفاقا گفته مادرشوهرش به دختر خواهر شو ...

شکایت لج و لجبازی     اول بگه برن پیش مشاور قبول کنه بهتر 

بعدم بهش بگه اگر قرار کسی تنها بمیره ده نفر تو خونه زندگی کنن موقعی میمیره که هیچ‌کس نباشه اگر کسی تنها باشه مقدرش تنها نمردن باشه موقعی میمیره که کسی پیشش باشه     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکایت لج و لجبازی اول بگه برن پیش مشاور قبول کنه بهتر بعدم بهش بگه اگر قرار کسی تنها بمیره ده نف ...

شوهرش به شدت آدم شکاک غیر منطقی هست 

یعنی اینکه زن و بچه رو ول کرده رفته با وجود اون همه شکاکی برای ما خیلی عجیبه اصلا سابقه نداشته همچین چیزی 

نمیرفت سرکار درست اینقد که شکاک بود میموند تو خونه ور دل خواهر شوهرم خیلی وضع مالیشون بده تا اینکه جدیدن زنش رفت سر یه کاری 

که با هزار جنگ و دعوا همینم اجازه نمیداد بخاطر شکاکیش 

الان خواهر شوهدم با آژانس میره این ور اونور اونم میدونه ولی اصلا براش مهم نیست در صورتیکه قبلا اصلا اجازه نمیداد و میگفت حتما حتما باید یا خودم یا پدرت یا برادرات بیان ببرنت جایی اگ خودم نبودم 

شکایت لج و لجبازی اول بگه برن پیش مشاور قبول کنه بهتر بعدم بهش بگه اگر قرار کسی تنها بمیره ده نف ...

مشاوره نمیره صد در صد 

چون اگ میخواست بره تو این ۱۰ سال یبار میرفت بخاطر شکاکیش و وسواسیش

آره قطعا ولی خوب بعد چندسال این اولین موردیه انگار بینشون اینجور شده و شوهرش گفته باید بیای بریم با ...

کار عاقلانه میکنی .

منم خواهر شوهرم طلاق گرفته چند روزی میشه 

همه میان جلوم بحث میندازن که مثلن بگن آه من گرفت منم با سکوت مجلسو ترک میکنم یا با کاری مشغول میشم ی نفرم علنن ازم پرسید گفتم نه . بچه ش همین بچه ی کنه خدام می‌دونه خوشحال نشدم ناراحتم هستم امیدوارم که خوشبخت بشه

والا اون زندگیش بهم خورده اعصاب ندارم دلش شکسته منم باحرفام بیام بدتر کنم برا خودمم دردسر درست کنم

خب اینطوری که خواهر شوهرت راحت شده میخواد چیکار سرخر

خوب دیگه شوهرشه 

پدر بچه هاشه 

بلاخره خیلی سخته برای یه زن که بگه شوهرم ولم کرده رفته 

اگه زن بره میگن برید دنبالش 

ولی آخه مرد اگه بره باید چی بشه خیلی بده و اون زن رو کم میکنه