2777
2789
به این فکر کن که پدرت یه جای بهتری رفته، همیشه به یادته

احساسم همینو میگه یعنی درسته 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روحش شاد باشه.

امروز ۱۸ اُمین سالگرد پدر منم بود

باید به ادامه روند زندگی بپردازی 

سوگواریتو بکن و نذار تو دلت بمونه

اما حواست به سلامت جسم و روح خودتم باشه

جایی که پدرت رفته هممون میریم

پس از روند خلقت و تموم شدن این دنیا و شروع زندگی جدید گله مند نباش

بزودی اونجا ملاقاتش خواهی کرد 

روحش شاد باشه.امروز ۱۸ اُمین سالگرد پدر منم بودباید به ادامه روند زندگی بپردازی سوگواریتو بکن و نذار ...

خدا رحمتش کنه پدر شمام جوون بود؟؟

خدا رحمتشون کنه چندساله بود خودت چندساله بود چطوری خوب شد دلت بهم بگو

۱۶ سالم بودش

🥲همیشه حس میکنم کنارمه انگار اصلا نرفته

همش فک میکنم الان صدام میکنه واسه صبحانه بیدار شم همیشه حس میکنم الان میخاد در اتاقمو وا کنه بیاد داخلسرمو دس بکشه همش حس میکنم الان از سرکار میاد خونه کلید میندازه صدام میکنه خریدارو ببرم بالا🙂هیچوقت واسم عادی نشده رفتنظ خیلی بهش وابسته بودم خیلی کرونا گرفتش خیلی یهویی رفت 

همیشه بچه بودم با خودم میگفتم من فقط زمانی میمیرم ک بابام نباشع ولی الان بعضی موقع ها با خودم فک میکنم چیجوری هنوز بدون بابام زندمو نفس میکشم😊همین الانم کل صورتم خیس شده نمیدونم چی بگم

آره درسته، اونا آگاهن، ما هم یه روز روحمون آزاد میشه و همه میریم پیش هم

خدا کنه دوباره ببینمش🙂‍↕️

تا میتونی کار خوب بکن هدیه بده ب روحش.چندتا عروسک بخر ببر بهزیستی بدن بچه ها

یا دو دست لباس بخر بده سالمندان لباس گرم مخصوصا 

هم حال روحی خودت بهتر میشه هم برا پدرت رحمت و مغفرت فرستادی

یا برو نونوایی کارت بکش حساب کن بگو ۷ تا نون نیت کردم برا هر فقیری ک اومد یکی بدین.

سعی کن عزاداری کنی تو خودت نریز گریه کن ولی بدون باید باز ب زندکی برگردی عزیزه من منم تجربه کردم.خدا همه رفتگان رحمت کنه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

اسی جون خدا پدر عزیزت و بیامرزه. منم ۵ ساله پدرم و از دست دادم. دلتنگش میشم واقعا. الان‌که شما تازه داغدار شدی و زمان لازمه تا آروم تر بشی گلم. ولی باید با حقیقت کنار بیاییم.من اوایل عکس پیام رسان هام همش عکس های غمگین پدر بود که از دست دادمش. یکبار به خودم گفتم بهتره غم خودم برای خودم باشه . چون هر بارم عکسی میذاشتم همش دوست و آشنا میومدن دلداری و حس میکردم دارم بقیه رو هم اذیت میکنم. واسه همین دیگه عکس های غمگین نذاشتم.امیدوارم خدا صبر بده به شما و خانوادتون. علی الخصوص مادرتون.مادرم بعد فوت پدرم افسرده شد و ما مجبور بودیم مراعات حال مادر و بکنیم و فقط بگو و بخند راه بندازیم. مادر بعد ۳ سال یکم بهتر شد حالش. الهی مادرت و خدا برات نگه داره