2777
2789
عنوان

بازم خیااانت قلبم داره وایمیسته توروخدا هرکی بیداره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فعلا سکوت کن الان بخوای بگی هزارتا بهونه میاره ک داری اشتباه فکرمیکنی

شده با دوستاش هماهنگ میشه و شاهد دروغ میاره ک اون شب بارفیقش بوده تا تورو شکاک جلوه بده

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
اره دقیقامردا تو این چیزا خیلی پایه هستن

اره خیلی هوای همو دارن

بنظرم الان اسی بگه کارو خراب میکنه بابد با مدرک بره جلو وگرنه شوهرش میزنه زیرش و اسی بدهکارم میشه یه خصوصیت شکاکی و بدبینی هم میچسبونه بهش

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

ببین من باهات همدردم میتونی تاپیکامو ببینی 

من کاری ندارم ب اینکه الان داره خیانت می‌کنه دوباره یا نه اما هیچوقت حس به زن اشتباه نمیکنه و با توجه ب شواهدی ک گفتی و تجربه ای ک خودم دارم از خیانت دیدن باید بهت بگم که اره ممکنه بازم در حال خیانت باشه دقیقا با همون زن چون خودم سرم اومده 

من بخاطر بچم موندم 

تویی ک بچه نداری تورو خدا دیگه انقد خودتو کوچیک نکن😔😔 می‌دونم سخته اما دنبال فرصت باش ک ازش جدا بشی من خودم دیگه هیچ امیدی ب شوهرم ندارم هیچ اعتمادی بهش ندارم تازه مدتیه هیچ کاری نمیکنه اما من بازم بهش اعتماد ندارم بازم میگم ممکنه خیانت کنه همش استرس دارم همش خودخوری میکنم حالم خیلی بده 

تو ب فکر خودت باش جوانی و عمرتو پای ی آدمی ک ارزش نداره هدر نده

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂