2777
2789

کاش منم فقط از داخل استرس داشتم 

من استرسم بیرونیه 

دستام میلرزه عرق میکنم لکنت میگیرم سرم گیج میره😭

تروخدا راهکاری میدونید دیگه اینجوری نباشم

فقط باید بری روانپزشک یه مدت دارو میده خوب میشی در این حدی که هستی قطعا نیاز به درمان جدی داری

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دستام میلرزه جوری که معلومه 

خیلی ضایس😂

سنی هم ندارم ۱۹ سالمه

فشار زندگیه🫠😅

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

تو موقعیتای حساس ی پرانول بخور من ک وقتی استرس میگیرم قلب انگار تو گوشمه انقد صدا ضربان قلبم بلند می ...

باورت میشه وقتی معلم میاره پای تخته میخواد سوال کنه همش میترسم غش کنم بیفتم؟💔😂

حتی دوستمم که کنارم بود گفت همش میترسیدم بیفتی رو دستم

حتی معلمم فهمید

متاسفانه همه میفهمن 

واقعا ترس اینو دارم ی بار جلوی همه غش کنم بعد بهم لقب غشی بدن💔😭

آخه دارو نمیتونم بخورم میترسم عوارض داشته باشه

مخصوصا داروهای اظطراب و افسردگی که چاق کننده ست

منم دستام میلرزه جوری که معلومه خیلی ضایس😂سنی هم ندارم ۱۹ سالمهفشار زندگیه🫠😅

اره متاسفانه 😭

من رفته بودم برا کارت ملیم گفت انگشتت بزار اینجا برا اثر انگشت 

باورت میشه دستام میلرزید

استرسم درونیه خیلییی هم زیاده حوری ک مامانم ک بچشم بزرگم کرده میگه تو اصلا هیچوقت تو زندگیت استرس ند ...

باز خوبه دیگران نمیفهمن 

ولی اینکه بقیه بفهمن و مسخرت کنن خیلی بده

اره متاسفانه 😭من رفته بودم برا کارت ملیم گفت انگشتت بزار اینجا برا اثر انگشت باورت میشه دستام میلرز ...

منم همینم

حتی مواقعی که استرس زا نیستن هم الکی دستم میلرزه بعضی وقتا

بعد هی سعی میکنم خودمو اروم کنم میگم الان که اتفاقی نیفتاده بخوام استرس داشته باشم

ولی تاثیری نداره نمیدونم به خاطر چیه این لرزشه 

خیلی دوست دارم برم پیش یه مشاور خوب ولی نمیشناسم کسی رو 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

باورت میشه وقتی معلم میاره پای تخته میخواد سوال کنه همش میترسم غش کنم بیفتم؟💔😂حتی دوستمم که کنارم ...

اینجور استرسا می‌تونه کل بدنتو نابود کنه عزیزم اگ واقن نمیتونی کنترلش کنی هیچ اشکالی نداره ک قرص بخوری الان فک کردی این قرصی ک من گفتم قرص خاصیه؟؟؟ ی قرص عادیع ک فقط نمیزاره ضربان قلبت بره بالا واسه همین دیگ کمتر میترسی اصنم قرص افسردگیو اینا نیس

منم همینمحتی مواقعی که استرس زا نیستن هم الکی دستم میلرزه بعضی وقتابعد هی سعی میکنم خودمو اروم کنم م ...

اره دقیقا منم

اصلا استرس نداشتم نمیدونم برا چی دستم می‌لرزید آبروم رفت

اینجور استرسا می‌تونه کل بدنتو نابود کنه عزیزم اگ واقن نمیتونی کنترلش کنی هیچ اشکالی نداره ک قرص بخو ...

اخه مشکل اینجاست دست خودم نیست

باید به بابا یا مامانم بگم بخرن اوناهم قبول نمیکنن میگن تو چیزیت نیست ادا درمیاری

اره دقیقا منماصلا استرس نداشتم نمیدونم برا چی دستم می‌لرزید آبروم رفت

من خودم بعد یه دورانی که خیلی بهم سخت گذشت  اینجوری شدم

فکر کنم به خاطر استرس ها و فشار های قبله

باید بریم پیش یه مشاور خوب شاید بتونه کمک کنه

اخه مشکل اینجاست دست خودم نیستباید به بابا یا مامانم بگم بخرن اوناهم قبول نمیکنن میگن تو چیزیت نیست ...

خودت پول تو جیبیتو جم کن برو داروخونه بخر ی دفع تو مواقعی ک استرس میگیری بخور اگ تأثیر داشت ک باز بخور تو موقع استرس دار و سعی کن مشکلتو حل کنی اگ ام ن بندازش بره تو گوگلم راجبش تحقیق کن اصن چیز بدی نیس 😛