2777
2789

داره ۱۸ سالم میشه با این اخلاقم واقعا چجوری قراره شوهر کنم💔😭

خب بهرحال باید اول یکی رو بشناسی باهاش حرف بزنی اشنا بشی من ک اصلا اینارو بلد نیستم😭

اونایی که مثل من بودن چجوری شوهر کردید؟؟

واقعا چرا باید این حس مزخرف همیشه همراهم باشه

اونوقتا فکر میکردم بزرگ بشم درست میشم ولی چندماه دیگه ۱۸ سالم میشه درست که نشدم هیچ تازه بدتر هم شدم

چرا واقعا 😭😭😭

البته میدونم دلیلش ۹۹درصد بخاطر اعتماد بنفس نداشته م ولی چیکار میشه کرد اینجوری ام دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم عین تو بودم ...

حتی باورت نمیشه میخواستیم بریم خونه یکی از فامیل که پسرای بزرگ دارن از توی ماشین استرس سلام علیک با پسرای اونا رو داشتم ... راستش خواهر شوهرم منو پسندید و اومدن خاستگاریم ، موقع خاستگاری روم نمیشد برم تو اتاق باهاش صحبت کنم 

بعد خاستگاری شوهرم گفته بود من عاشق حیا و نجابتش شدم 😄

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
من متاهلم همینطورمسر کار باید گزارش بدم به چند تا آقا انگار تیرم بزنن اون لحظه اصلا نمیتونم با مردا ...

عزیزم😅😅

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

فقط با بابام و شوهرم راحتم حتی داداش بزرگم زنگ میزنه حالمو بپرسه استرس میگیرم 😂😂کلا عجیبم😀

به نوع ارتباط بین ادما هم بستگی داره

مثلا من با اینکه بابامو دوست دارم ولی چون صمیمی نیستیم بعضی وقتا همین حسو میگیرم 

چون بابام هم فرد خیلی درون گرایی هستن منم همینطور و کمم با هم حرف میزنیم

ولی با مامانم اینطوری نیستم

شاید به خاطر این باشه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

حالا من نود و هشت درصد دوستام و صد در صد همکارام آقان 

و خیلی باهاشون راحت ترم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan