2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه زیاد

یه چیزی بگم 

خودتو مقایسه نکن اون چیزی ک از دیگران میبینی اکثرا بخاطره هزینه های زیاد و متخصص های زیباییه تو همینجوری خوبی بیخیال نظرات دیگران خودت رو هم خورد نکن مقایسه نکن خودتو 

هم خوشگلی هم چهرت دلنشینهاصلا اونجوری ک بچه ها گفتن بینیت افتضاحه نیست کهبینیت عمل لازم هست ولی جوری ...

مرسی عزیزم ولی انقد بهم گفتن عمل کن نمیتونم دوسش داشته باشم عملم نمیتونم کنم

یکم حس بد دارم بابتش دکترم رفتم عملش ریسکیه ممکنه راه تنفسم بسته شه

منم راجب دماغم حس بد دارم از روبرو خوبه اوکبه اما ی قوز خیلی کوچولو داره از نیم رخ یکم . چندبار خواستم عمل کنم شوهرم میگ من تورو اینطور میخوام ن عملی‌.منم کاملا باهاش کناراومدم و دیگ واسم‌مهم نیس.

عوضش چشمات و بقیه اجزای صورتت خوشکل بود. اعتماد ی نفستو ببر بالا خودتو دوست داشته باش .

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
منم راجب دماغم حس بد دارم از روبرو خوبه اوکبه اما ی قوز خیلی کوچولو داره از نیم رخ یکم . چندبار خواس ...

بقیش خوبه؟ تا میخوام بگم خب بقیه صورتم خوبه این فکر میاد تو ذهنم اگه خوب بود همه انقد بینیمو نمیگفتن

بقیش خوبه؟ تا میخوام بگم خب بقیه صورتم خوبه این فکر میاد تو ذهنم اگه خوب بود همه انقد بینیمو نمیگفتن

آره خوب بود خدایی.

فرم گونه هاتو من دوست داشتم.☺️

ما مردم عادت داریم تا ایراد مونده اول ،هیچوقت تعریف نکنیم.

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌