اینم دستور خوشمزه ترین زرشک پلویه ایران
و البته آسونترین😋😋
یه ماهیتابه بزرگ برمی داری
اینارو به ترتیب می ریزی توش
پیاز خلالی زیاد
هویج و فلفل دلمه نگینی
چندتا سیر با پوست
چندتا دونه هل
بعد مرغا رو میچینی
حالا رویه مرغا اینارو می ریزی
نمک یه خرده خوش نمک تر باشه بهتره
زردچوبه
فلفل سیاه
دارچین
ودر آخر روغن از یه گوشه ماهیتابه میریزی که فقط بره زیر مرغان
روغن باید یه خرده زیاد باشه
بعدش دستتو میزنی تو روغنا
اون ادویه هایی که ریختی رو مرغا قشنگ میمالی به پشت و رویه مرغ
بعدش سر ماهیتابه رو بزار زیر گاز رو کم کن
اون پیازا آب می ندازه بعد بیست دقیقه نگاه کن اگه آبش کم بود یه خرده آب اضافه کن البته اگه پیاز زیاد ریخته باشی نیازی نیس
بعد اینکه پخت و آبش کشیده شد زعفرون آب شده بریز رو مرغا
و بزار با شعله ملایم سرخ بشه
بعد خاموش کردن گاز رو مرغا آبلیمو بریز
مزه کن اگه نمکش کم بود اضافه کن
عاشقش میشی😍