2777
2789
عنوان

برادر شوهر مزخرف من

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 45 پست

برادرشوهر❌️

خواهر شوهر✅️

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمو چکار کنم ؟ دوست ندارم مغز اینو با این مزخرفات پر کنن

به شوهرت بگو به من مربوط نیست هر حرفی رو پیش من نیار

بع داداشتم بگو این حرفارو پیش شوهرت نیاره

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
کاش یاد بگیریم اگه نمیتونیم صلح بین آدما به وجود بیاریم تفرقه هم نندازیم

با اجازه کپی خیلی جمله خفنی بود ،میزارم بیو روبیکا

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
ببین بخاطر اونا با شوهرت دعوا نگیر درکت میکنم ناراحت شی یبار با آرامش به همسرت بگو عه بعید میدونم با ...

دقیقا همینارو گفتم 

اما اینکه برادر شوهر من دنبال داستانه و شوهر منم به من منتقل می‌کنه بدم میاد 

یعنی پیش خودش نمیگه چرا پدر زن من باید داداشمو تحویل بگیره؟ بی احترامی که نکرده اونجوری که برادرها می‌خواسته تحویلش نگرفته

برادر شوهر من فکر می‌کنه وظیفه خانواده کنه که همونقدری که به شوهرم احترام می‌زارن و تحویلش میگیرن با ...

به شوهرت اینو دوستانه بفهمون که نباید سر حرفای اینو اون ذره ای ناراحتی بینتون پیش بیاد...منم اوایل ازدواجم  این چیزا خیلی برام پیش میومد...الان درسته مادر من و اون باهم اختلاف دارن اما هیچ کدوم از حرفت به ما ربطی نداره...ما تو خونمون باید خوش باشیم.

به شوهرت اینو دوستانه بفهمون که نباید سر حرفای اینو اون ذره ای ناراحتی بینتون پیش بیاد...منم اوایل ا ...

شوهرم به حالت دوستانه و با خنده گفت 

اما ازین اخلاق برادر شوهرم بدم میاد ، فتنه س و چون می‌دونه شوهرم دوستش داره این کارارو می‌کنه که فتنه گری کنه

خصوصیات اونارو نمی‌دونم اطراف شوهر منم دقیقا اینجوریه یه سری شام دعوت بودیم من بعد رفتن تشکر کردم نگ ...

الان برادر شوهرم شروع کرده 

تا هفته پیش که من چرا خداحافظی نکردم 

الان چرا بابام تحویلش نگرفته 

به شوهرت بگو به من مربوط نیست هر حرفی رو پیش من نیاربع داداشتم بگو این حرفارو پیش شوهرت نیاره

فردا حتما در موردش باهاش حرف میزنم 

چون نمی‌خوام شوهرم تحت تأثیر برادرش قرار بگیره 

فردا حتما در موردش باهاش حرف میزنم چون نمی‌خوام شوهرم تحت تأثیر برادرش قرار بگیره

فقط سعی کن دوستانه بهش بگی...خیلی دوستانه.چون اگه از کوره در بری دقیقا کاریو کردی که برادرشوهر میخواست...من همیشه الان سعی میکنم روزبه روز روابطم رو با شوهرم بهتر کنم و اینطوری شوهرم رو مشتم نگه میدارم..با هر دعوا یه قدم به عقب برمیداری.

فقط سعی کن دوستانه بهش بگی...خیلی دوستانه.چون اگه از کوره در بری دقیقا کاریو کردی که برادرشوهر میخوا ...

من اصلا دعوا نمیکنم اما هر سری خانواده ش یه حرکتی میزنن با شوهرم سرد رفتار میکنم و به جایی رسیدم که اصلا بهش محبت نمی‌کردم 

اما مدتیه با محبت و ‌.... رابطه مو نگه داشتم و همه حرفامم بهش میگم