2777
2789
عنوان

خانواده ام زورم کردن ماشینمو بدم خواهرم و ماشین به باد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 42 پست

مگه کسی میتونه کسی دیگه رو مجبور به کاری بکنه

سوییچ رو که نمیدزدیدن بدن به اون، چطور پیش بینی نکردی همچنین چیزی پیش بیاد

حق داری ناراحت باشی

چشمات ارتش هیتلر بود و من، لهستانِ بی دفاع.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خدا حقمو ازش بگیره

خدایی وجود نداره

خودت زبون داشته باش

اینقدر بدم میاد همه چیو واگذار میکنید

خدا اینقدر سرش شلوغه ممکنه هیچ وقت حقتو نگیره ولی زبون و عقل داده خودت بگیری

مگه کسی میتونه کسی دیگه رو مجبور به کاری بکنهسوییچ رو که نمیدزدیدن بدن به اون، چطور پیش بینی نکردی ه ...

بدون اجازه من از پارکینگ برداشتن و منو در مقابل کار انجام شده قرار دادن

ببینید شوهر خواهرتون جدا شدن و به طلاق کشیدن و نابود شدن رابطه شو  از چشم شما دیده و از دست شما ناراحته که اینجور مردا شخصیت ضعیفی دارن اون به شما ضرر مالی زده شما باید روی شکایتت محکم باشی تو این زمونه  هیچ کس به کسی رحم نمیکنه و همه دنبال منفعت خودشونن خواهر شماهم میدونه شما نمیتونی کاری باهاش کنی پس براش مهم نیست و اینطورکه شما فرمودید خبری از پولو ماشین نیست شما ازمایشش کن که برات یه ماشین بخره یا برای خودشو بده بهتون ببینید جوابش چی است در جواب چه چیزی بهتون میگه انشالله که درست بشه ولی اون راهشو انتخاب کرده و با خودش میگه اگ ماشین رو بدم بیچارم پس بزار بره سراغ شوهرم از منکه چیزی کم نمیشه مهریمم میگیرمو راحت زندگیمو میکنم قطعا شک نکنید اون خودشو زده به اون راه تا سراغش نرید