2777
2789
عنوان

شما بودید اولویت خرجتون تو این موارد کدوم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 32 پست
دقیقا نظر منم همینه‌.تعویض پلاک هم ۱۵۰ زده گوگل ولی خلافی و این چیزام احتمالا داشته باشه. چقدره بنظر ...

تعویض پلاک ۱۵۰ نیست 

فقط ۲۰۰ احرا، هویت و احراز کدپستی هست

حدود ۵۰۰ هم سند میشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وای عالی هستی تو 😂😂😂ولی به هر حال زنش خیلی دوسش داره

زنش نیست 

زنشه ؟ 🤨

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوخی بود مخارج معینو ول کن به خودت برس مجبورش کن‌ سند موتور و شهریه ی دانشگاهشو خودش بده

شهریه شو خودش میده

ولی من میخام بنویسمش ثبت نام کنم با ۳۰۰ تومن. ک نتایج اومد بهش بگم بره بنویسه.

پرونده دیپلمش مدرسه س هنوز. صبحا پادگانه، باید برم دنبال مادرش باهم بریم مدرسه ش بگیریم🥲بعد ثبت نامش کنم.

خودش امروز میگفت ترمی ۷ تومن زیاده ارزش نداره‌

ولی کل لیسانسش میشه ۵۰ میلیون ک بنظر من ارزششو داره بنویسم🥲و از طرفی ۴ سال عمرش هست و اینکه چ رشته ای بنویسم اصن! و یا اینکه ب من ربطی داره یا نه!؟ 

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

تعویض پلاک ۱۵۰ نیست فقط ۲۰۰ احرا، هویت و احراز کدپستی هستحدود ۵۰۰ هم سند میشه

جدا پس کل پولو باید بدم‌ اون.

عیبی نداره

تا ۱۹ ام ک ثبت نام دانشگاهه خدا کریمه میرسونه🥲

جدا پس کل پولو باید بدم‌ اون.عیبی ندارهتا ۱۹ ام ک ثبت نام دانشگاهه خدا کریمه میرسونه🥲

هردوش مهمه

اول موتور . بعد دانشگاه 

معین چرا خودش پول نداره که تو با این مبلغ کم میخوای مشکلات اونم حل کنی

۴ تومن حقوق سربازیشع. ۲ ونیم قسط داد اول برج.

۵۰۰ ی عینک دودی برا تولد من گرفت برج دیگه بم‌بده.

۱۰۰ تومن ژل صورت خرید😂🤦‍♀️

پول گزاشتیم رو هم لباس شلوار خرید. الان دیگه پولاش تموم شد. رفت تا برج دیگه