2777
2789
مدام با دخترم مقایسه میشه

خیلی کار اشتباهیه 

شما مادری نباید احازه بدی، الان من و شما یک سایزیم؟؟؟ 

مهم اینه ک سالمه هربچه ای ی جور رشدداره و پسرا دیرتر ب حرف و راه میوفتن یکم تنبل ترن

خداجونم شکرت🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کباب چطوری بدم میتونه بخوره یه دندون داره

پسر من هتوز دندون نداره

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خیلی کار اشتباهیه شما مادری نباید احازه بدی، الان من و شما یک سایزیم؟؟؟ مهم اینه ک سالمه هربچه ای ی ...

درسته عزیزم پسرم جنب و جوش خیلی زیاده دختر نه هر چی میخوره ذخیره میکنه

درسته عزیزم پسرم جنب و جوش خیلی زیاده دختر نه هر چی میخوره ذخیره میکنه

اصلا فکر نکن تو بهش غذاشو سروقت بده همه چی ام اوکی میشه 

پسر خاهر شوهرم دیر ب حرف زدن افتاد ولی الان مخ سر مارو میخوره🤣🤣🤣🤣🤣راجب همه چی نظر میده 

ب منم میگن شکمت کوچیکه بچه کجایه منم میگم رفته توی پهلوهام 

الانم اگ کسی حرف زیاد زد بگو بردمش دکتر تغذیه گفته همه چیییی عالیه عالی 

از هرکی ی جور باید توقع داشت

خداجونم شکرت🦋