2777
2789
عنوان

مادرشوهرم با منو شوهرم لج کرده

270 بازدید | 24 پست

سلام من دوماه پیش اثاث کشی داشتم و اومدم نزدیک خونواده همسرم اونا از زمانی ک فهمیدن ما میخوایم اثاث کشی کنیم کلا غیبشون زد ک نکنه من یه موقع برم خونشون یا بگم بچمو نگه دارید و یا یه غذایی بخوان ب ما درست کنن از اون زمان نه زنگمون زدن و نه اومدن ک خونمونو ببینن تا زمانی ک شوهرم زنگ زد ب مادرش و بهش گفت چرا ب ما یه ذره احترام نذاشتینو ارزش قائل نشدین منم گفتم تا دعوتم نکنه من خونشون نمیرم شوهرمم ب مامانش حرف منو رسوند ولی هنوز ک هنوزه زنگم نزده ک رفت و امد کنیم شوهرم این وسط میگه من دارم ضربه میخورم از یه طرف دوست دارم با خونوادم رفت و امد کنم از یه طرف دیگه هم مامانم نمیدونم چرا با ما لج میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم تو خدا رو داری همسرت با تو ؟ خداکنع عشق منم با من باشه بعد ازدواج از خواهر وزه ش میترسم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

ولش کن بی محل کن چرا خودتونو کوچیک میکنید

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

والا خودت پس میکشی 

من بودم هم بچمو میفرستادم اونجا 

هم شام و ناهار میرفتم رو سرشون تا یاد بگیرند لج نکنن 

بچه مال اونام هست باید یکم نگهداری کنن

شمام بدتر از مادرشوهرتی و لج کردی 

من اگه مادر شوهرم بخواد راهم نده بیشتر میرم جون حقه همسرمو بچمه بیخود کرده راه نمیده 

شما نرو همسرت یه سر بزنه

عزیزم امضاتو خوندم ،دارو گرون شده ؟ اخه من باردارم اصلا متوجه قیمت ها نشدم چون همسرم میگیره

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

والا خودت پس میکشی من بودم هم بچمو میفرستادم اونجا هم شام و ناهار میرفتم رو سرشون تا یاد بگیرند لج ن ...

والا من کشته مرده یه لقمه نون اینا نیستم ک بخوان بزور جلو من بذارن من احترام خیلی بهم مهمه تا غذا