2777
2789

سلام لطفا کمکم کنید نمیدونم واقعا چیکار کنم 

قضیه از اینجا شروع شد که دوستم سر یه چیز کوچیک با من بحث کرد و این بحثو هی جفتمون کش دادیم و بزرگش کردیم و یه دعوای بزرگ بیمون رخ داد

تقریبا دو هفته اینا قهر بودیم و من چون تولدش بود بهش پیام دادم یه کلیپ درست کردم و اشتی کردیم و اینا

خلاصه ما قبلا خیلی دوست صمیمی بودیمو اینا ولی بعد بحثمون من حس کردم سرد شده هی میره با دوستای دیگش چیزاشو باهاش ست میکنه و اینا

من گفتم چرا اینجوری میکنی گفت میخوام مث خودت باشم منم گفتم کی دوستامو به تو ترجیح دادم گفت نه قبلا بی محلی میکردی منم گفتم کی اینکارو کردم ولی خب گفتم بهم فرصت بده جبران کنم ولی توام هی پز دوستاتو نده و اینا و خلاصه اشتی کردیم باز

بعد امروز دیدمش تو یه مهمونی خانودگی چون فامیل هم هستیم بعد یهو دیدم بلند بلند راجب دوستاش میگه و فلان بعد منم یکی از دوستام بهم پیام داد جوابشو دادم گفت کیه و اینا گفتم دوستمه یهو رفت تو خودشو ناراحت شد میخواستم بهش بگم تو خودت خوردی منو با دوستات ولی چیزی نگفتم دعوا نشه

بعد هم هی سرچیزای کوچیک میگه قهر میکنما منم چون دلم برای دوستیمون میسوزه چیزی نمیگم چون تقریبا ده سال اینا دوستیم

از نظرتون چیکار کنم با این ادم دلمم نمیخواد ازش جدا شم 

ببخشید زیاد نوشتم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.