2777
2789

که چرا از مامانم دفاع نکردم

بابام خوابیده عین خیالش نیست 

مربوط ب تاپیک قبل‌..

این تاپیک میزنم بمونه به یادگار

امشب حالم خیلی بده

اگه امید ب رسیدن عشقم و نداشتم

امشب خودم رو میکشتم

قرص برنجم تو جای قرص جوشان داریم تو توستره جاشم بلدم

من خسته شدم

از یه طرف فکر این ک عشقم نمیاد خواستگاریم میگه شرایط سخته میخوام دست پر بیام خوشبختت کنم

از یه سمتم اتفاق امشب

ابجیم و داداشم بفهمن بهم میگن خاک تو سرت ک حرف نزدی دفاع نکردی 

من شوک شده بودم لال شده بودم

خدایا

😭😭😭😭😭

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

سر این موضوع میخایی خودکشی کنی ؟؟؟

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم در اولین فرصت اون قرص رو بندازی دور...... 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
خسته شدم بیشتر بخاطر عشقم

بجنگ بجای جا زدن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

تاپیک آخر منو بخون سر ارث میراث بحثمون شد خانوادگی .

بعد ما بین خودمون داریم درست میکنیم ولی عروسای فتنه مون نیمزارن ...

بعد من امشب با دوتا عروسامون بحث کردم 

حالا مادر شما حق داشته ..ولی اونا اصلا حق دخالت نداشتن 

.