2777
2789
عنوان

شب آرزوها☘💓

54 بازدید | 11 پست

سلام لطفا تو این شب برا دعا کنید که به ارزوم برسم اگه کردید کامنت بزارید منم براتون دعا میکنم💓به امید روزی که لبخند روی لبامون رو بگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

انشاالله برسی گلم 🥺

لطفا میای تایپکم ۴۰ نفر برام دعا کنن🥺📿💝💖🤲🏻

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

براتون دعا کردم برای منم دعا کنین (:

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

من من من

امیدوارم به آرزوت برسی لبات بخنده 

تو رو خدا دعا کنید همگی من و آجیم به جمیع حاجاتمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمقُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ و ...

ممنون عزیزم 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓