2777
2789
عنوان

خانم ها به نظرتون من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 29 پست
منم نمی‌خواستم بفهمه چون طبقه بالاشم فهمید خودش اینجوری به خود شوهرت بکو

آره دیگه تصمیم گرفتم بهش بگم یه بار دیگه بهم بگه پاشو ببرمت واقعا میرم اونوقت خودشه که خورد میشه بین خانوادم دیگه اون احترام سابق رو نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دیگه تصمیم گرفتم بهش بگم یه بار دیگه بهم بگه پاشو ببرمت واقعا میرم اونوقت خودشه که خورد میشه بین ...

آره دیگه آدم دوست نداره بفهمن بچها چند سالشونه قبول نکن ببری ها بگو پیش خودت نگه دار 

آره دیگه آدم دوست نداره بفهمن بچها چند سالشونه قبول نکن ببری ها بگو پیش خودت نگه دار

چهار ساله هستن دوقلو ولی خیلی وابسته منن اصلا میخوابنن هم باید یه گوشه لباسمو یا دستمو بگیرن موندم چیکار کنم 

چهار ساله هستن دوقلو ولی خیلی وابسته منن اصلا میخوابنن هم باید یه گوشه لباسمو یا دستمو بگیرن موندم چ ...

حالا که وابسته هستن بهتررر دوساعت نباشی شوهران کلافه میکنن اونم مثل یه شاهزاده میاد دنبالت 

حالا که وابسته هستن بهتررر دوساعت نباشی شوهران کلافه میکنن اونم مثل یه شاهزاده میاد دنبالت

فردا می‌خوام به مامان م زنگ بزنم بابام و بفرسته دنبالم زنگ بزنم بیا بچه ها تو نگهدار بزارم برم ببینم چی میگه دیگه حداقل هی  نگه می‌برمت می‌برمت 

زنگ نزن که ببرنت بزار خودش ببره

به خدا موندم خودش سر خواهرش آنقدر دامادشون اذیت می‌کنه یه بار دامادشون دست رو خواهرش بلند کرده بود رفته زده ش الان منو اینجوری می‌کنه بعضی وقتا میگم کاش برادری مثل تو داشتم

بعضی مردا یهویی دیوونه میشن شوهرمن وقتی عصبی میشه واقعا نمی‌فهمه چیکار می‌کنه منم هیچی نمیگم بعدش آر ...

مثل همسر من که تازگیا دیوونه شده و کارهای عجیب میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
فردا می‌خوام به مامان م زنگ بزنم بابام و بفرسته دنبالم زنگ بزنم بیا بچه ها تو نگهدار بزارم برم ببینم ...

نه اصلاااا زنگ نزن بعدش میگه خودت  زنگ زدی اومدن بردنت 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
باید آماده شون کنم آنقدر تعریفشوکردم هیچکدوم باور نمیکنن

مثل من 

که بهش گفتم فکر نکن خیلی خوبی ،  من خوب جلوه دادمت واقعا ظرفیت ندارن 

البته مشکل من یه چیز دیگه هست منم واسه قهر نرفتم همیشه موندم تو بدترین شرایط

مثل من همیشه دنبال راه حلم

تو آرامش باهاش حرف بزن از اینکه اینهمه تلاش کردین واسه زندگی و خودتون و بچه هاتون ،  اینکه بچه ها آسیب میبینن .ببین عکس العملش چیه

مثلا بگی اینکه من نرفتم قهر پون زندگیمو دوست دارم ولی اینکه با کوچکترین حرف میگی میبرمت خونه مامانت اگه دلت میخواد زندگیمونو از هم بپاشونی باید پدرمادرت هم باخبر بشن 

از کسی که رودروایسی داره بترسونش