2777
2789
عنوان

ب نظرتون قلاده شوهرمو باز کنم

348 بازدید | 20 پست

خواهرم تازه ازدواج کرده شوهرش و خانوادش من خیلی شنیدم ک پشت سر منو شوهرم هی ریز ریز حرفزدن خیییلی زیاد من هی تو خودم ریختم ب شوهرم چیزی نگفتم دیگه الان مادرشوهرش با خواهرم دعواشون شده شدید بالا گرفته دعواشون وسط دعوا هم گفته خانواده اون دامادتون ب ما گفته ک با شما وصلت نکنیم ما گوش نکردیم اشتباه کردیم ینی خانواده شوهر من ب اینا گفته ک با ما وصلت نکنن منم ب شوهرم الان گفتم خانوادت اینطوری گفتن فشاری شد حاضر شد بره دم خونشون جلوشو گرفتم گفت شلوارشونو درمیارم منم گفتم من گو خوردم ول کن شوهرم خیلی بی اعصابه حالا نمیدونم چیکار کنم تازه نمیدونه دیگه چ زر زرایی کردن

قلاده شوهر؟

عملا به شوهرش گفت سگ هار 🤣🤣🤣

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا نباید میگفتی 

یا حالا که گفتی کاری نداشته باش بزار خودش تصمیم بگیره

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

شوهرت سگه مگه، این چه طرز حرف زدن درمورد شوهره اخه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

حالا چرا انقدر بی احترامی میکنید به همه؟

قلاده

فشاری شدن

زر زر کردن

گوه خوردن..

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨