2777
2789
چه کم عقل که تو تاپیک آدم حال بد راهکار خودکشی میدید انسان هستید شما

لطفا شعور داشته باش توهین نکن من گفتم هر قرصی عوارض داره نگفتم خودشو بکشه چشاتو باز کن یا عینکتو بزن بعد جواب بده

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی که خیلی دوسش داشتم همه ارزوم این بود بهم برسیم بهم کفت دوست ندارم کات کردیم

همین؟🤣🤣🤣🤣

اون اگه گردن گیرش سالم بود کات نمی‌کرد بعد تو میخوای بخاطر یکی که گردن گیرش هرابه خودکشی کنی؟؟؟؟؟؟ رنج و درد مردمو تقاصش باید تو بدی؟؟،،

کسی که خیلی دوسش داشتم همه ارزوم این بود بهم برسیم بهم کفت دوست ندارم کات کردیم

الهی بگردمت خودت بکشی مگه برای کسی مهمه حیف خودت نیست بیا کلی گریه کن تا آروم بشی بعد که آروم شدی برو دوش بگیر بشین همه چیز بنویس اونقدر بنویس که خسته بشی  بعد پارش کن بریز دور هرروز همین کار کن 

موزیک شاد بیرون رفتن اصلا دور خودت خلوت نکن 

یک کم به زمان نیاز داری 

خودکشی بخاطر یک عضو بدن اونم قلب

تو کلی عضو دیگه داری اونا دوست دارند زنده باشند 

واقعا دیگ نمیتونم نفس بکشم 😭همه زندگیم شده بود اینکه چیکار کنم بهم برسیم اب پاکی رو ریخت رو دستم

خودتو به خاطر یکی دیگه بکشی فکر میکنی ککشم میگزه 

به خدا فامیل ما این کار کرد دختر جوون خودشو جوون مرگ کرد پسره هم بعد ی سال رفت زن گرفت اصلا انگار ن انگار ک یکی به خاطرش خودشو کست الان ۲بچه داره خوش خرم داره زندگی میکنه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
چرا بدون اون ادامه بدم😭

چرا ندی اولویت خودتی من خودم شش سال تو یک تاریک کردم از داغ همسرم شب و روز گریه کردم چی بهم دادند برگشت چیزی تغییر کرد 

نه 

فقط من داغون شدم من نابود شدم 

من همسرم بود 

تو چی یک پسر که هیچ جای زندگیت نبوده 

نه همسر نه پدر بچه 

جنبه رابطه داشته باش سست نباش شاید تو زندگیت ده تا رابطه دیگه داشته باشی نباید که اینقدر ضعیف باشی