2777
2789
عنوان

دعا در حق همدیگه زودتر به اجابت میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 76 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخواد آدمی که می‌خوامو پیدا کنم 

دلم میخواد مستقل بشم و کار متناسب با شرایطم پیدا بشه 

دلم موفقیت و عاقبت به خیری میخواد 

آمین 

انشالله به هرچی که دوست دارید برسید و همیشه سلامت باشید

سلام عزیزان،لطفا برای سلامتی تحصیل عاقبت بخیر ی وطول عمرپسرام حسین وابوالفضل آرزوهای خوب کنین،انشالله همگی به خواسته های دلتون برسین،آمین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

التماس دعا دارم خیلی خیلی محتاج دعاهستم🥲

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
برای حاجت رواییت حمد میخونمدعا کن با سلامتی و دلخوشی زایمان کنمقدم پسرم بیفته بابام خونه بخره خلاص ب ...

برای حاجترواییتون آیت الکرسی میخونم

ان شاالله بزودی همه آرزوهای خوبتون یکی یکی برآورده بشه 

الهم صلی علی محمد وآل محمد 

خیلی گره تو کارمون افتاده

همسرم درمانده و پریشونه امشب میگفت دلم میخواد یه گوشه ای پیدا کنم فقط گریه کنم  

توروخدا دعا کنید گره از کارش باز بشه خدا یه فرجی بکنه برامون شرمنده نشه شوهرم

انشاالله خدا به همه نظر کنه مشکلات ماروهم گره هاشو بدست تواناش باز کنه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .