2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرفم به نظرت تو رابطس الان؟یا از عمد اینو گفته که یجورایی برم پی کارم؟

باید ببینی از دستت کلافه بوده یا ن، اگر دیدی اواخر دیگه سرد برخورد کرد و تو فهمیدی و پرسیدی چیشده اونم گفته چیزی نی و ی مدت کوتاه ادامه دادین بعد تموم کردین اره هس ولی اگر حس مزاحمت بهش میدی و.. ن نیس و الکی گفته همه چی بستگی داره از نظر من نی

باید ببینی از دستت کلافه بوده یا ن، اگر دیدی اواخر دیگه سرد برخورد کرد و تو فهمیدی و پرسیدی چیشده او ...

واعی چقد درست حدس می‌زنینن💀

آره دقیقا بهم چند بار گفته که مزاحمم میشی و خودمم حس میکنم یکم لج کرده باهام

درست بود...میشه لطفاً چیزای دیگه ای هم که به ذهنت میرسه بگی...مثلاً در مورد آینده خودم..دخترم..شوهرم ...

اولا استرس و اعصابت و کنترل کن ک همه چیو باهاش ب فنا ندی بعد اینکه شوهرت خوبه دوست داره سعی میکنه باهات کنار بیاد ولی مراقب دخترت باش محبت واقعی کن بهش