2777
2789

من خواهرناتنیم حال روحیش اوکی نیست چند ساله مشکله اعصاب داره . دلیلشو نمیدونم چون خییلی تو جریان زندگیش نبودم .

فقط میدونم افکار منفی زیاد داره زود ناراحت میشه همه چی بهش بر میخوره از کاه کوه میسازه و.....  

چند وقت پیش من به شوخی بهش چیزی گفتم اونم چون از دستشون ناراحت بودم مریض شده بودم دوهفته بهم نه زنگ زدن نه سر زدن سرشون یه جایه دیگه گرم بود منم زنگ میزدم جواب نمیدادن 

بعد از دوهفته زنگ زدن سراغمو گرفتن 

منم توقعی نداشتم ازشون چون آدمایه بدرد بخوری نیستن 

به شوخی گفتم اره باهم میرید میاد یبار حالمو نمیپرسید  صبح تا شب تو ....‌همین ....

خب خواهریم شوخی بین خواهرا عادیه نباید رسمی باشیم که .... خانم بهش برخورده .... 

بعدش پیام میدادم تو اینستا راجبه افکار منفی اینچیزا که فقط حالش خوب شه 

بازم یه منظور دیگه گرفته به اون یکی ابجیم گفته این از قصد میفرسته یعنی من دیوونه ام .....

اصلا نمیدونم چجوری برخورد کنم باهاشون هرکاری میکنم اخرشم بد جلوه میدم دستم نمک نداره من میخاستم حالشو خوب کنم ولی اون یه منظور دیگه برداشت میکنه 

خیلی احساس تنهایی میکنم دوربرم یه آدم درست حسابی ندارم همش فکر میکنم نکنه خودم مقصرم اشکال از منه چقدر ادمایه دور برم پیچیده شدن من بلد نیستم باهاشون برخورد کنم دوسشون دارم میخام حالشونو خوب کنم بخندونمشون موفق نمیشم 

یه مدت از همه دور باش نه زنگ بزن نه پیام نه ببین یه مدت منظورم یه هفته نیس ها چندماه همینجور باش گلایه کردن بگو منم نمیخوام باعث ناراحتی شما شم برا همین گفتم اگه حرف زدن من باعث ناراحتی شما میشه از دور فقط نگا میکنم هدف من خوشی شما هس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا سعی کن نیازمند توجه و محبت و معرفت دیگران نباشی ی جورایی کاملا بی توقع باش اینجوری به خودت لطف میکنی دوما در حد توانت برای دیگران مایه بزار که اگر بی معرفتی دیدی پشیمون نشی و‌خودتو سرزنش نکنی سوما سعی کن تو روابطت آدمها رو بشناسی و‌کاری که ممکنه ناراحتشون کنه انجام ندی

اولا سعی کن نیازمند توجه و محبت و معرفت دیگران نباشی ی جورایی کاملا بی توقع باش اینجوری به خودت لطف ...

من هرکاری میکردم اونا ازم‌ناراحت میشدن فقطم با خواهرناتنیام اینجوریم بی دلیل یهو بهشون بر میخورد من از تهههه دلم بهشون خوبی میکردم اونا یه برداشت دیگه میکردن

یه مدت از همه دور باش نه زنگ بزن نه پیام نه ببین یه مدت منظورم یه هفته نیس ها چندماه همینجور باش گلا ...

من فقط با خواهرناتنیام مشکل دارم  وقتی نیاز دارم هیچوقت نیستن وقتی نیازشون منم نبودنی ناراحت میشن توقع میکنن گردن نمیگیرن اول خودشون شروع کردن نمیدونم چجوری باهاشون برخورد کنم با خواهرشوهرا رابطه ام نصبت به خواهرایه خودم خوبه راحتترم اونام دورن